Avek Boxspring

Een boxspring samengesteld naar uw wensen!

Altijd een boxspring op maat met Avek!

Avek maakt al 90 jaar boxsprings in haar eigen fabriek in Friesland. En omdat u het grootste gedeelte van uw leven doorbrengt in bed, vindt Avek het belangrijk dat een boxspring past bij uw persoonlijke slaapwensen. 

U kunt daarom kiezen uit een breed aanbod mogelijkheden om uw Avek boxspring samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan stoffen, verstelbaarheid en de hardheid van uw matras. Geef uw wensen door en de specialisten van Avek maken uw bed op maat!

Stel uw boxspring zelf samen

Hoe gaat uw boxspring eruitzien? Kiest u voor bewegelijke of juist stijve patronen? Het assortiment van Avek biedt een breed scala aan mogelijkheden. 

En dit gaat niet alleen over de stofkeuze of kleur, maar bijvoorbeeld ook de lengtes of breedtes van uw boxspring. 

Hierdoor kunt u uw boxspring samenstellen naar wens!

verstelbaarheid avek bedden

Waarom een Avek boxspring?

handgemaakt
Puur Hollands design

Een boxspring moet lekker liggen, zodat u er goed op tot rust komt. Maar, moet ook iets zijn wat opvalt in uw slaapkamer. Uw boxspring moet er daarom fraai uitzien. Voor diverse boxsprings heeft Avek samengewerkt met ontwerper Hans Daalder. Hierdoor zijn ontwerpen ontstaan waar uw oog niet omheen kan!

Materialen van topkwaliteit

Deze boxsprings worden samengesteld uit enkel eersteklas materialen met fatsoenlijke eigenschappen. Dit maakt dat Avek u gemak en duurzaamheid kan beloven met haar boxsprings.

Hoofdkussen
Garanties

U krijgt 25 jaar garantie op het pocketvering systeem van uw Avek boxspring. Ligt u toch niet lekker? U kunt uw matras binnen 60 dagen omruilen voor een andere variant. En dit geheel kosteloos!

Optimaal slaapcomfort

Een boxspring van Avek is speciaal voor u op maat gemaakt! U ligt toch ook het lekkerst in uw eigen bed?

op maat gemaakt met avek
Sander over Avek boxsprings:

”Avek staat voor Arbeid Vleit en Kwaliteit, dit Friese familiebedrijf heeft al generaties lang een plek in onze winkel en staat voor fantastisch slaapcomfort op maat. 

Een 100% no nonsens product waarbij er géén concessies worden gemaakt in kwaliteit. Als een van de weinige fabrikanten produceert Avek alles in Surhuisterveen.”

Sander van Rikels
Altijd op maat gemaakt!
Een greep uit ons assortiment boxsprings
Avek boxspring 1927
AVEK Boxspring 1927 block
Een boxspring die met liefde wordt vervaardigd! Deze boxspring biedt comfort en een goede ondersteuning van uw lichaam. Gemaakt van uitsluitend duurzame materialen. Het geruite hoofdbord van deze boxspring past werkelijk in iedere slaapkamer.
Avek boxspring Fier
avek boxspring fier
Fier betekent trots! En dat is Avek op deze boxspring. De boxspring Fier is ontwikkeld samen met ontwerper Hans Daalder. Dit is te zien aan het strakke design van deze boxspring. Een echt pareltje in uw slaapkamer!
Avek boxspring met voetverwarming!
Er is zoveel mogelijk!

De boxsprings van Avek zijn verkrijgbaar als vaste of verstelbare variant. Met de afstandsbediening zet u de electrische boxspring eenvoudig in de gewenste stand. Een elektrische boxspring van Avek is ideaal als u in bed tv wilt kijken, maar ook om te relaxen.

Maar dat is nog niet alles! De boxsprings van Avek zijn voorzien van een geïntegreerde spiraalbodem. Hierdoor kan de boxspring goed ventileren en is er sprake van een hygiënische situatie. Geen nat matras door de grote hoeveelheid vocht die u ‘s nachts verliest.

En dan hebben wij het nog helemaal niet gehad over de vormgeving. Denk bijvoorbeeld aan de pootjes. Leverbaar in diverse designs en verschillende maten. Gaat u liever voor een hoge of juist een lage instap? Bij Avek is echt alles mogelijk.

avek fier boxspring grijs
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Proefliggen op uw Avek boxspring?
Maak een afspraak of kom langs in onze showroom