FreshAir boxspring

Een samenwerking van Fey en Rikels Slaapexperts

Weg me die allergische reactie!

Heeft u vaak last van een allergische reactie als in bed ligt? Nachten niesend wakker liggen door hooikoorts of een andere allergische reactie. Vervelender kan het bijna niet! Op alle mogelijke manieren ventilatie van uw woningen weren om te zorgen dat dit niet binnenkomt, is ook geen optie.

Is slapen zonder last te hebben van hooikoorts in een koele ruimte een utopie? Nee dat is het absoluut niet! Wij hebben de oplossing voor u. Fey en Rikels Slaapexperts introduceren een uniek concept in Nederland, namelijk de FreshAir boxspring.

In deze boxsprings met Dyson FreshAir technologie is een luchtreiniger Dyson Pure Cool™ Link geïntegreerd. Door luchtreiniging te integreren in de Fresh Air boxspring wordt niet alleen de lucht gezuiverd in de slaapkamer, maar wordt ook de “verse” lucht ontdaan van alle verontreinigingen.

Kortom, een heerlijk aangename verkoeling in de zomer!

Stof, stof en nog eens stof

Wist u dat de slaapkamer de meest stoffige ruimte in de woningen is? Het is dan ook niet verwonderlijk dat de luchtkwaliteit van een slaapkamer vaak niet goed is.

En voor velen is de slechte luchtkwaliteit zelfs een stoorzender (naast licht en geluid).

Weinig mensen beseffen dat de luchtkwaliteit binnen vaak vervuild is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Gezonde lucht is letterlijk van levensbelang!

Dan hebben we het niet alleen maar over het reguliere huisstof. 

Denk vooral aan fijnstof dat naar binnen komt, de huidschilfers van uw huisdieren, pollen van grassen en bomen die naar binnen waaien en uiteraard bacteriën.

stuifmeel

Bediening FreshAir boxpring

fresh air boxspring bedienen
Bediening luchtreiniger

De bediening van de Dyson Pure Cool™ Link gebeurt via de meegeleverde infrarood afstandsbediening. De app die beschikbaar is voor iOs en Android geeft extra informatie over de gemeten luchtkwaliteit. Ook is het mogelijk om de luchtreiniger te activeren in een vooraf ingesteld tijdsvak.

Hoe werkt de FreshAir boxspring?
Luchtreiniging door Dyson!

In de lade van de Fresh Air boxspring is in samenwerking met Dyson een luchtreiniger weggewerkt. Deze luchtreiniger reinigt de lucht conform Dyson specificaties. Dat houdt in dat de lucht 99,95% wordt gefilterd. Klinkt dat niet fantastisch?

Het volledig gesloten systeem combineert een actief-koolfilter voor het verwijderen van gassen met een HEPA-filter, die microscopisch kleine deeltjes tot 0,1 micron uit de lucht haalt. Zo krijgen fijnstof, pollen, allergenen, bacteriën, schimmelsporen, huidschilfers van huisdieren, maar ook geurtjes, damp en gevaarlijke gassen als formaldehyde geen kans meer in uw slaapkamer.

De luchtreiniger bewaakt constant de luchtkwaliteit en reageert bij schommelingen. Dit alles zonder dat de slaap verstoord wordt. Indien gewenst kan de luchtreiniging ook vooraf plaatsvinden. U kunt dit zelf heel eenvoudig instellen.

FreshAir boxspring, slapen in echt scone lucht!
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Slapen in schone lucht?
Maak een afspraak en bezoek onze showroom!