M line Boxspring

Sleep well, move better!

Een goede nachtrust begint bij M line!

Het hebben van een goede nachtrust begint bij een goede boxspring van M line. M line boxsprings staan bekend om hun goede ondersteuning, werken drukverlagend en ventileren uitstekend, zodat u fris wakker wordt. Zo ervaart u de perfecte nachtrust.

Met een boxspring van M line kunt u rekenen op een fijne combinatie van comfort en een luxueuze uitstraling. Een plaatje in uw slaapkamer! Bent u benieuwd hoe dat voelt? Het enige wat wij kunnen zeggen is: kom het zelf ervaren in onze showroom! Want hoe fijn is het als u de hele nacht door kunt slapen?

Topsporters raden M line aan

Topsporters vergen vaak veel van hun lichaam, omdat ze willen presteren. Het is dus belangrijk dat het lichaam ‘s nachts goed kan herstellen, om de volgende dag weer opgeladen te zijn. 

Dat kan op een M line boxspring!

Niet voor niets dat topsporters en fysiotherapeuten M line aanraden. Ze geloven namelijk dat met deze boxspring het herstel van lichaam en geest wordt bevorderd. 

En zo kunnen topsporters alles halen uit hun prestaties!

MLine 8 boxspring matras

Wat maakt een M line boxspring nou zo uniek?

Bepaal zelf het design

Het leuke aan een M line boxspring is, dat u deze helemaal zelf kunt samenstellen. Denk aan kleur en materiaalkeuze. Kiest u voor felle kleuren? Of liever zwart, wit of grijs? M line biedt u een ruime kleurkeuze. En wat dacht u van het hoofdbord? Ook daarin is veel keus in soorten en maten.

Denk tot slot nog wel even aan de pootjes, want ook daarin is van alles mogelijk. Hoog, laag, rond of vierkant?

En niet te vergeten, kiest u voor vlak of elektrisch? Met een elektrische boxspring geniet u van net dat beetje extra luxe. Stel uw boxspring samen naar uw wens en maak uw M line boxspring passend bij uw slaapkamer interieur.

Sander over M line boxsprings:

”Het Multi Motion bed is het schoolvoorbeeld van slim design. Dit stijlvolle ledikant ondersteunt de hybride technologie die M line matrassen biedt en is speciaal ontworpen om onze matraseigenschappen verder te versterken.

Centraal hierin zijn de ingebouwde zonering en latten/mini-pocketveren in de bedbodem, wat het slaapcomfort versterkt en een ergonomische slaaphouding verzekert.”

Sander van Rikels
Het maximale uit uw nachtrust halen!
Een greep uit onze collectie boxsprings
Vlakke boxspring
Mooi blauw is niet lelijk. En deze boxspring zeker niet! De boxspring is voorzien van Motion 3 matrassen, die zorgen voor extreem veel comfort. Wat deze boxspring van M line uniek maakt is het metalen frame waarop de boxspring staat. Het hoofdbord is een plaatje op zich. De combinatie van beiden maakt dat deze boxspring een chique touch geeft aan uw slaapkamer.
Verstelbare boxspring
Wilt u liever wat meer comfort ervaren? Denk bijvoorbeeld aan het even makkelijk uit bed kunnen stappen? Of even wat rechter op zitten om uw favoriete programma vanuit bed te bekijken? Dat kan met een elektrische boxspring van M line. Met de afstandsbediening zet u uw bed eenvoudig in de gewenste positie. Het hoofdbord van deze boxspring heeft een klassieke uitstraling door de gestikte delen. Kortom, genieten van comfort en luxe!
De combinatie van M line boxspring en matras

Alleen met M line geniet u van het juiste comfort. Slapen als nooit tevoren! En dan hebben wij zeker niet teveel gezegd.

U kunt het beste genieten van deze slaapervaring als u uw M line boxspring combineert met een M line matras. Ze zijn namelijk voorzien van dezelfde techniek, wat zorgt voor de juiste ondersteuning gedurende de nacht. Ze zijn zo op elkaar afgestemd dat ze elkaars werking versterken. Iets wat vrij uniek is in de slaapwereld.

Wist u dat de matrassen van M line een speciale behandeling hebben gehad? Door die behandeling werken ze vuilafstotend. Zo heeft u nooit meer last van een onhygiënisch matras.

slow motion m line hybrid 7
slow motion hybrid 5 m line
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Ervaar een M line boxspring
Breng een bezoekje aan onze showroom!