Mérens boxspring

Alleen het beste is goed genoeg!

Natuurlijk slaapt u het best op
een Mérens boxspring

Heeft u wel eens nagedacht over hoe belangrijk een goede nachtrust voor u is? Een goede nachtrust zorgt er namelijk voor dat u de volgende dag fit bent en goed kunt functioneren. Het hebben van een ‘goed’ bed draagt hier natuurlijk aan bij!

Een Mérens boxspring helpt u aan een heerlijke nachtrust én is een ware verrijking van uw slaapkamer. Bij het vervaardigen van deze boxspring wordt rekening gehouden met al uw persoonlijke slaapvoorkeuren. Denk aan uw geslacht, lichaamslengte, gewicht, maar ook de gewenste slaaphouding. 

De dynamiek van een Mérens boxspring zit hem in het samenspel van ambachtelijk maatwerk door vakspecialisten en het gebruik van verantwoorde materialen, die enkel natuurlijk zijn.

Combineer met een Mérens topdek(matras)

Wilt u genieten van optimaal comfort? Dat kan! Combineer een boxspring van Mérens met een Mérens (topdek)matras. Ook de matrassen zijn handgemaakt en dienen als uitgangspunt voor een goede slaap.

U bepaalt zelf het aantal veren en het materiaal van uw Mérens (top)matras. Zo kunt u een bed samenstellen naar uw wens.

Wist u dat de (top)matrassen van Mérens altijd gemaakt zijn van duurzame materialen? Deze materialen slijten bijna niet, waardoor u lang van een Mérens (top)matras kunt genieten.

doorsnede merens matras

Wat zijn de voordelen van Mérens?

Handgemaakt

Elk Mérens boxspring wordt met de hand vervaardigd en kan daarom helemaal worden afgestemd op uw persoonlijke slaap voorkeuren. En ieder bed is ook nog eens voorzien van stijlvolle details. Wie wil dat nou niet?

Topkwaliteit

Het matras van uw Mérens boxspring is ook op een natuurlijke manier geproduceerd. Alles om u extra te laten genieten van het beste slaapcomfort. Het matras ventileert goed, waardoor u ook nog eens geniet van een frisse nachtrust.

Merens-vakman-detail
Merens Rembrand
Luxe

Bij het vervaardigen van uw Mérens boxspring wordt aan elk detail gedacht. En dit kan niet gek genoeg. Want een Mérens boxspring moet een verrijking van uw slaapkamer zijn en worden. Dat is de missie.

Dennis over Mérens boxsprings:

”De kracht van Mérens ligt in de combinatie van natuurlijke materialen met ambachtelijk maatwerk. Elk bed is een uniek product dat tegemoet komt aan uw individuele wensen op het gebied van stugheid en maatvoering. Alle producten zijn bovendien fraai afgewerkt, met veel oog voor detail. 

Een boxspring van Mérens is daarmee een aanwinst voor elke slaapkamer! Bovendien is de productie in Zwolle gevestigd, dit zorgt voor korte lijnen en kunnen wij snel schakelen als er snelheid geboden is voor het maken van een matras of topdekmatras.”

Dennis
Mérens boxsprings
Een greep uit ons assortiment van Mérens
Boxspring Heemskerk
merens heemkerk boxspring
Wat een plaatje is de Mérens boxspring Heemskerk, vindt u ook niet? Een zeer strak uitgevoerd hoofdbord zonder stiksels. En de luxe stof waarvan deze boxspring is gemaakt, zorgt voor de finishing touch! Wat deze boxspring ook zo uniek maakt is het matras. Deze zit namelijk al verwerkt in de box, waardoor u geen scheidingslijn van matrassen ziet. De boxspring is verkrijgbaar in verschillende varianten van hard tot zacht.
Boxspring Ruyter
Boxspring Ruyter: één van de pareltjes van Mérens. Een bed die u mist als u er niet op slaapt. De boxspring Ruyter heeft een koninklijke uitstraling door de grove stiksels op het hoofdbord. Deze Mérens boxspring past door zijn luxueuze uitstraling in veel slaapkamerinterieurs.
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Het comfort van Mérens ervaren?
Breng een bezoek aan onze showroom