Perzona boxspring

Met Perzona maakt u uw bed pas écht persoonlijk!

Perzona boxspring: kwaliteit, comfort en de perfecte uitstraling

Uw Perzona matras biedt u pas echt comfort als deze ligt op een goede basis. En met die goede basis bedoelen wij natuurlijk een Perzona boxspring.

Een boxspring van Perzona is ontwikkeld om uw Perzona matras te ondersteunen en zo te zorgen voor nog meer comfort en ondersteuning. Op de bovenkant van een Perzona boxspring zit zelfs een antislip laag, waardoor uw matras niet kan wegschuiven.

We spreken over een ‘goede basis’ als de boxspring van hoge kwaliteit is, het juiste comfort biedt en er ook nog eens erg fraai uitziet. Dit alles is optimaal verwerkt in de Slim-line design boxsprings van Perzona. Moderne boxsprings met een zeer slanke vorm en tevens voorzien van twee strakke, stalen benen met een aluminium voet.

Kortom, oogverblindend mooi! De Slim-line design boxspring is door haar verstelstand ook nog eens uitermate geschikt voor buikslapers. En dat bevordert de ergonomische slaaphouding voor de buikslapers onder ons!

Een perzona boxspring voor iedereen!

U zet een Perzona boxspring eenvoudig in de door u gewenste stand. Hierdoor is een Perzona boxspring voor ieder type slaper geschikt. 

Even uw hoofdgedeelte omhoog zetten om relaxed een boek te lezen of uw favoriete programma te kijken? Alles kan!

Snurkt u, of uw partner, vaak ‘s nachts? Door uw bed in de juiste stand te zetten, kan het snurken worden verminderd. 

En kan tevens het in-en uitstappen makkelijker voor u worden. Wie wil dat nou niet?

perzona bedbodem

Net dat beetje extra!

handgemaakt
Bepaal zelf uw design

U kunt zelf uw Perzona boxspring samenstellen. Bepaal de kleur en kies een te gekke stof. Gaat u voor een effen kleur of juist een weelderige print? En wat dacht u van de pootjes? 

Of gaat u voor voeten onder bed? Stel de boxspring samen zoals u dat wilt. Zo past de boxspring bij uw slaapwensen én uw slaapkamer.

Perzona, dat is pas echt persoonlijk!
Profiteer van verschillende standen voor de perfecte lichaamshouding
Slaaphouding
stand voor het slapen
De boxspring biedt in de vlakke stand de perfecte ondersteuning voor een goede nachtrust. Uw lichaam ligt op deze stand in de juiste houding.
TV kijken
stand voor tv kijken en boek lezen
Als u het hoofd-en voetengedeelte wat omhoog zet kunt u op een relaxte manier genieten van uw favoriete programma of lekker dat laatste hoofdstuk uit uw nieuwe boek lezen.
Perzona boxspring review

U zult natuurlijk uw eigen mening hebben over het comfort van een Perzona boxspring. Maar het is wel leuk om te weten dat het Perzona Slim-line design is ontworpen door designer Ben Hoek, die voor het ontwerp zelfs al een prijs heeft gewonnen.

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Optimaal comfort van Perzona ervaren?
Breng een bezoek aan onze showroom en bekijk onze collectie!