M line hoofdkussen

De juiste slaaphouding is essentieel

Uw kussen van M line

Heeft u last van rug- en nekklachten? Veel van deze klachten kunt u voorkomen met een goed hoofdkussen. Een M line hoofdkussen zorgt ervoor dat u een correcte slaaphouding heeft. Ze hebben namelijk de juiste stevigheid, hoogte en vorm. Want alleen dan kunt u echt ontspannen slapen en opladen voor de volgende dag! 

Een M line hoofdkussen is gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, beter bekend als traagschuim. Hierdoor vormt het hoofdkussen zich naar de vorm van uw hoofd. Zo kunt u niet anders dan op juiste manier in slaap vallen. Daarnaast ventileert een M line hoofdkussen goed en is deze zeer hygiënisch. Alles voor een voortreffelijke nachtrust!

Voor ieder slaaptype een
M line kussen

M line heeft voor iedere slaper een geschikt hoofdkussen. Een rugslaper heeft namelijk andere voorkeuren dan een buikslaper en hier speelt M line goed op in! 

Ze hebben diverse kussens ontwikkeld met elk verschillende eigenschappen. Zo heeft M line voor elke specifieke slaaphouding een passende oplossing!

Neem bijvoorbeeld de Wave Pillow, deze is zeer passend voor iemand die heel graag op zijn rug slaapt. Met de Wave Pillow van M line heeft de echte rugslaper dus een passend hoofdkussen te pakken, waarbij de nek in de juiste slaappositie blijft.

Maar, er zijn meer varianten verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld de Active Pillow, Athletic Pillow, Energy Pillow, Fit Pillow, Pillow You en Travel Pillow. 

slapen op een Mline kussen

M line Pillow You

bed vol met hoofdkussens
Kussenwijzer

Wilt u weten welk M line kussen geschikt voor u is? Vul de Pillow You kussenwijzer in! Zo weet u in ‘no time’ welk M line hoofdkussen past bij uw slaaphouding. 

En als u een advies heeft gekregen, nemen wij dit graag met u door in onze showroom!

Sander over M line hoofdkussens:

”M line staat bekend om zijn drukverlagende producten, dat wil zeggen dat de hoofdkussens van M line zich aan “u” aanpassen i.p.v. dat u uzelf aan het kussen moet aanpassen. Dus het kussen reageert op het gewicht, druk en warmte van uw hoofd en nek waardoor het een zeer weldadig en ontspannend ligcomfort geeft.”

Sander van Rikels
Een passende oplossing voor iedereen!
Een kijkje in ons assortiment M line hoofdkussens
Energy Pillow I
hoofdkussen energie Pillow
Dit M line hoofdkussen is volledig aan uw wensen aan te passen. Het samenspel van hoogte en vorm zijn bepalend voor de hoeveelheid spanning in de nekwervels en ruggenwervels.

U kunt de vulling van dit M line hoofdkussen namelijk zelf voorzien van de juiste hoogte en vorm. De vulling bestaat voor 75% uit traagschuim vlokken en 25% comforel bolletjes.

En doordat de traagschuim vlokken niet aan elkaar blijven plakken, ventileert dit kussen uitstekend!
Wave Pillow
pillow wave M Line
De Wave Pillow heeft een verhoging in de nek, waardoor u een stabiele slaaphouding aan kunt nemen.

Dit M line hoofdkussen beschikt over aanvullende ventilatiegaten waardoor het kussen altijd droog is. U heeft dus nooit last van een nat kussen door lichaamszweet.

Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes namelijk: 10 en 13 centimeter. Voor welk type u kiest, is afhankelijk van uw lichaamsbouw.
Het juiste kussen

Naast het matras is ook het kussen erg belangrijk om goed te slapen. Het is essentieel dat een kussen aansluit bij uw manier van slapen! Een hoofdkussen die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, voorkomt rug- en nekklachten. Want door het juiste kussen, neemt uw lichaam vanzelf een gepaste positie aan! In de perfecte wereld liggen het hoofd en de ruggengraat namelijk kaarsrecht.

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Zelf het comfort van een M line hoofdkussen ervaren?
Maak meteen een afspraak!