BEKA matras

Genieten van heerlijk slaapcomfort!

Een BEKA matras biedt eindeloze mogelijkheden!

De zoektocht naar een passend matras is niet eenvoudig. Er is zoveel keuze en bovendien heeft iedereen zijn eigen slaapbehoeften. Met de matrassen van Beka geniet u van onovertreffelijk slaapcomfort door de combinatie van vakmanschap, oog voor ieder detail en de nieuwste slaap technologieën. Wist u dat Beka voorheen bekend was onder de naam Ubica?

Beka heeft matrassen van verschillende materialen in haar assortiment, zodat er ook voor u een matras is dat perfect past bij uw boxspring of lattenbodem. Neem bijvoorbeeld een GELTEX Beka matras. Met dit matras geniet u elke dag opnieuw van een heerlijk uitgerust gevoel. Bij dit matras draait alles namelijk om duurzaamheid en een lange levensduur van uw matras.

BEKA matras cosmopolitan

Drukke dag gehad? Dan is een goede nachtrust noodzakelijk. Met het Beka matras cosmopolitan weet u één ding zeker en dat is dat u lekker slaapt! Dit matras is een hoesmatras dat is voorzien van pocketveren, HR-schuim (koudschuim) en 7 ergonomische comfortzones. 

Het pocketveersysteem zorgt voor goede ventilatie en juiste drukverdeling. En doordat het matras is voorzien van koudschuim, geniet u van uitstekende veerkracht.

Het Beka matras cosmopolitan is te verkrijgen in verschillende ligcomforts namelijk: soft, medium en firm. Er is dus een Beka cosmopolitan matras voor iedereen!

Wist u dat dit matras te combineren is met een boxspring, maar ook met een lattenbodem? Het is maar net wat past bij uw persoonlijke slaapbehoeften. Ook is het matras leverbaar als partneruitvoering. 

Dit is één groot matras met verschillende stevigheid aan beiden kanten, zodat aan beide behoeften wordt voldaan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stevige kant en uw partner voor standaard.

Beka matras GELTEX

beka boxspring met matras
Onwijs genieten!

Wilt u ongeëvenaard slaapcomfort ervaren? Dat kan met een Beka GELTEX matras. Dit matras ventileert uitstekend, verdeeld de druk goed en biedt uitstekende ondersteuning aan uw lichaam. 

Het matras is in de loop van de jaren verbeterd, waarbij steeds meer aandacht is besteed aan de duurzaamheid en levensduur van het matras.

Het schuim beschermt namelijk beter tegen lichaamswarmte, vocht en de lichaamsdruk. En ook blijft het comfort door de jaren heen optimaal. Dit in tegenstelling tot andere matrassen waarbij het comfort na enkele jaren afneemt. 

Zo geniet u langer van uw Beka GELTEX matras.

Danny over Beka matrassen:

”Het juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX®️ technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.

De eerste generatie GELTEX®️ matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka®️ bleef echter inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, lanceert Beka®️ nu de nieuwe generatie GELTEX®️: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur.”

Danny
Beka matras kopen?
Breng een bezoekje aan Rikels Slaapexperts

Geen slapeloze nachten meer, maar gewoon dé perfecte nachtrust ervaren? Met een Beka matras geniet u van een perfecte nachtrust. U kunt een Beka matras kopen bij Rikels Slaapexperts. Onze slaapspecialisten geven u graag advies over een ‘goed’ passend matras die aansluit bij uw persoonlijke slaapwensen. 

En bij ons kunt u 90 dagen proefslapen. Dus bent u niet tevreden? Dan kunt u het matras ruilen voor een andere variant. Meteen een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 038 – 4534514.

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Onovertreffelijk slaapcomfort?
Kom langs in onze showroom en ervaar een Beka matras!