M line matras

Want alleen het beste telt!

Gemaakt voor een optimale nachtrust

Bij het vervaardigen van een M line matras wordt rekening gehouden met een goede drukverlaging, ondersteuning van het lichaam en ook een perfecte ventilatie van uw matras. Want alleen door deze technieken goed te combineren, geniet u van een een goede nachtrust en bent u fit voor de volgende dag!

Het matras is samengesteld uit verschillende lagen. Hierdoor is er voor elk type slaper een passend matras. Wilt u de slaap sensatie van M line zelf ervaren? En bent u van plan om een M line matras te kopen? De matrassenwijzer helpt u bij het vinden van een passend matras.

Kom vervolgens naar onze showroom en onze slaapspecialisten nemen de uitkomst van de matrassenwijzer met u door. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing gaat vinden, voor al uw slaapwensen. Wist u dat u ook op afspraak naar onze showroom kunt komen.

De unieke samenstelling!

Droomt u van een perfecte nachtrust? M line maakt uw dromen waar met haar bijzondere samenstelling in een M line 1-of 2 persoons matras. In dit matras zit namelijk ook revolutionair ‘visco-elastisch’ schuim verwerkt. 

Dit is schuim dat zorgt voor de perfecte drukverlaging in bed, doordat het zich perfect vormt naar uw lichaam. En dit voelt alsof u zweeft in bed!

Dat gevoel van ‘zweven’ is ook erg belangrijk, want dat duidt erop dat uw bloedsomloop verbeterd. Uw spieren worden minder belast en u bent minder beweeglijk in uw slaap. 

Kortom, genieten van een voortreffelijke nachtrust.

Mline matras slow motion 5

Waarom een M line matras?

m line boxspring electrisch
De levensduur

Uit onderzoek blijkt dat de levensduur van een M line matras relatief langs is. En daarom geeft M line u altijd 10 jaar garantie op uw matras.

Maar uw matras heeft natuurlijk wel een keer het einde van haar levensduur bereikt. Want hoe ‘goed’ het M line matras ook is, het houdt natuurlijk een keertje op.

Een oud en versleten matras biedt u niet meer het juiste comfort. En zelfs als u denkt dat u nog perfect ligt op uw matras, kan het vervangen ervan een slimme keuze zijn.

Danny over M line matrassen:

”Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. 

Het prettige van het matras is dat het volledig kan vormen en voegen naar de contouren van uw lichaam, dus een matras die perfect aansluit op uw lichaam.”

Danny
M line Slow Motion matrassen
Bekijk hieronder een greep uit onze collectie Slow Motion matrassen
M line matras slow motion 5
MLine matras slow motion 5
Met dit matras staat u elke ochtend fris en fruitig op! De Slow Motion 5 is één van de matrassen uit de Hybride serie van M line. En nu vraagt u zich natuurlijk af hoe dit matras ligt? Zie het als het beste van drie werelden. Dit Slow Motion matras is namelijk voorzien van zowel pocketveren, HR schuim, als ‘visco-elastisch’ schuim dat zich vormt naar uw lichaam. Hierdoor geniet u van ontzettend veel comfort. En door de tijk met antibacteriële werking, is die perfecte nachtrust ook nog eens erg fris!
M line matras slow motion 7
MLine matras slow motion 7
Wilt u de nieuwste technieken op het gebied van slapen ervaren? Dat kan met de M line Slow Motion 7. Het beste uit de Slow Motion serie. De 7-zones met pocketvering zorgen voor de juiste ondersteuning in het gehele matras. Geen stukje wordt vergeten! En ze zijn u vast al opgevallen: de schuimbollen. Deze zorgen ervoor dat u makkelijk kunt draaien tijdens het slapen. En ook dit matras is weer voorzien van ‘visco-elastisch’ schuim dat zich vormt naar uw lichaam. Een betere nachtrust dan met een M line Slow Motion 7 matras bestaat niet!
Super hygiënisch

Er is bijna niets zo vervelend als een onhygiënisch matras. Denk aan een matras vol met huisstofmijt. En dat is nog vervelender voor mensen die last hebben van een allergie. 

M line heeft hier een oplossing op bedacht, namelijk een tijk met antibacteriële werking. En deze tijk zit zowel om de kussens als matrassen van M line. De speciale coating zorgt ervoor dat huisstofmijt zich niet in de tijk kan nestelen. Weg met dat matras vol viezigheid. 

Ze gaan voor schoon en fris! En de tijk is ook afritsbaar, waardoor u hem eenvoudig in de wasmachine kunt doen! 

Zeg nou zelf: handiger kan bijna niet?

m line rits matras
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Zelf de unieke
samenstelling ervaren?
Bezoek onze showroom en laat u adviseren