Mérens topdekmatras

Een matras die bij u past!

U slaapt beter op een natuurlijk topdekmatras van Mérens

Is uw boxspring samengesteld uit natuurlijke materialen? Dan heeft uw boxspring recht op een topdekmatras die daar voortreffelijk op aansluit. Wij hebben dé oplossing voor u: een Mérens topdekmatras!

Mérens topdekmatrassen zijn namelijk vervaardigd uit enkel natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, kamelen wol, paardenhaar of hennep. Mérens is ervan overtuigd dat het gebruik van deze materialen bijdraagt aan een vitale nachtrust. Wist u dat deze topdekmatrassen met de hand worden gemaakt? Een echt stukje oud ambacht dus. En dat merkt u aan alles!

Topdekmatrassen van Mérens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen zoals natuurlatex, paardenhaar en micropocket. Heeft u een elektrische boxspring? Topdekmatrassen van Mérens zijn ook verkrijgbaar in een split variant. Zo kunt u de bed helften afzonderlijk van elkaar verstellen, zonder dat uw partner er last van heeft.

Biologisch topdekmatras

Wist u dat de topdekmatrassen van Mérens ook wel biologische topdekmatrassen worden genoemd?

De natuurlijke materialen die verwerkt zitten in deze topdekmatrassen zorgen ervoor dat lichaamsvocht en lichaamswarmte veel sneller uit uw bed verdwijnen. Hierdoor heeft huisstofmijt minder kans om zich te nestelen. Mensen die last hebben van een allergie zullen vrij snel merken dat de klachten aanzienlijk afnemen.

Ook ventileert het topdekmatras erg goed, waardoor u zowel in de zomer als in de winter een aangename nachtrust heeft. Maar dat is nog niet alles! Deze topdekmatrassen hebben nog een ander groot voordeel.

Bij de meeste topdekmatrassen die zijn gemaakt van bijvoorbeeld latex of schuim komen schadelijke stoffen vrij. Deze stoffen ademend u gedurende de nachtrust in. Doordat de topdekmatrassen van Mérens zijn gemaakt van natuurlijke materialen, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Dit topdekmatras is dus ook nog eens enorm goed voor uw gezondheid!

Mérens minipocket topper

Voordelen van een Mérens topdekmatras

doorsnede merens matras
Opbouw

Topdekmatrassen van Mérens worden vervaardigd uit natuurlijke materialen. Deze materialen hebben als groot voordeel dat ze goed ventileren en isoleren. Dus om welk seizoen het ook gaat, u kunt altijd aangenaam slapen.

Topkwaliteit

Het is u misschien al wel opgevallen? Bij Mérens is echt aan elk detail gedacht, van grote tot kleine afwerkingen. 

Geniet van de kwaliteit van het oude ambacht. De topdekmatrassen worden door specialisten met de hand vervaardigd.

vakmanschap merens matrassen
vakmanschap merens
Erg persoonlijk

Iedereen heeft andere slaapwensen en een andere slaaphouding. Slaapt u liever hard? Of juist wat zachter? Mérens heeft voor iedereen een passende oplossing, dus ook voor u.

Karel over topdekmatrassen van Mérens:

”Onze topdekmatrassen worden met zorg gemaakt volgens de laatste inzichten en met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit.

Elke topmatras is een stukje ambachtelijk handwerk dat de basis legt voor een optimale nachtrust.”

Materialen zijn 100% natuurlijk
Van katoen tot aan hennep
Latex topdekmatras van Mérens
Mérens latex topmatras
Bent u een echte koukleum? En heeft u het daarom graag warm in bed? Een topdekmatras van latex is dan precies wat u zoekt. Dit materiaal ventileert erg goed en reguleert de temperatuur uitstekend. Latex is afkomstig uit de rubberboom en ondergaat een speciale behandeling, waardoor er een soepel en veerkrachtig materiaal ontstaat. Dit materiaal biedt uitstekende ondersteuning aan uw lichaam en werkt zeer drukverlagend. De latex topdekmatrassen van Mérens zijn gemaakt van 100% natuurlijk latex. Deze soort wordt op een bijzondere wijze verwerkt en mag daarom Vita Talalay® latex genoemd worden.
Topdekmatras mini-pocket
Mérens minipocket topper
Wilt u in de winter lekker warm slapen en ik de zomer lekker koel? Kies dan voor dit mini-pocket topdekmatras. Dit topdekmatras is gemaakt van biologisch katoen en schapenwol. Schapenwol beschikt over buitengewone eigenschappen, waardoor het in de winter warme vasthoud en in de zomer juist verkoelend werkt. Een uitstekende bijdrage aan het comfort dus!
Mérens topdekmatras kopen

Bent u op zoek naar een topdekmatras dat is gemaakt van natuurlijke materialen? Bij Rikels Slaapexperts hebben wij verschillende Mérens topdekmatrassen in ons assortiment. Wij hebben toppers van natuurlatex, mini pocket en paardenhaar. Dus wat uw wensen ook zijn, er is altijd een topper voor u. Breng gerust een bezoek aan onze showroom. Onze slaapspecialisten adviseren u graag.

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Zoekt u een biologisch topdekmatras?
Kom langs in onze showroom en ervaar Mérens!