Perzona matras

Helemaal afgestemd op u!

Ervaar de beste techniek voor uw nachtrust

Bent u op zoek naar een matras dat lichamelijke klachten verminderd? Is afgestemd op uw persoonlijke lichaamsbouw en ook nog eens is gemaakt van uitsluitend kwalitatief goede materialen?

Dan kan een Perzona matras wel eens dé oplossing voor u zijn! Een matras van Perzona is opgebouwd uit verschillende lagen. Elke laag van het matras kent haar eigen functie. U kunt denken aan lagen die een drukverlagende werking hebben of juist goed ventileren.

Perzona onderscheidt zich door haar zogeheten ‘Tube Layer System’. En de naam zegt het al een beetje. Er zitten tubes in het matras verwerkt. Dit systeem zorgt voor de perfecte lichaamshouding, door een combinatie van drukverlaging en juiste ondersteuning. 

Er zijn verschillende Perzona matrassen verkrijgbaar, met elk verschillende hoeveelheden tubes. Zo stemt u het matras af op UW manier van slapen. Want niets is zo persoonlijk als slapen.

Toplaag van het matras

Kent u het Triple F Foam van Perzona al? Het heeft alles te maken met drukverlagend slapen.

De driedubbele F staat voor: Fresh, Fast en Fit. Weg met schuim dat traag op uw lichaam reageert. Perzona wil schuim dat snel reageert op lichaamsbeweging, want dat stimuleert een goede nachtrust.

En dit hebben ze gecreëerd met Triple F foam. Super schuim verwerkt in uw matras. Het schuim beschikt zelfs over goede warmte-regulerende eigenschappen. Alles voor de perfecte nachtrust.

perzona bedbodem

Een aantal voordelen van een Perzona matras op een rij!

handgemaakt
Allergie vrij

Heeft u last van een allergie? Dan is een Perzona matras zeker geschikt! De tijk van een Perzona matras is namelijk antibacterieel en ventileert ook nog eens uitstekend, waardoor u slaapt op een schoon en fris matras.

Soft touch

De matrassen van Perzona zijn ook voorzien van Soft touch. De veerkracht zorgt voor een zacht gevoel en optimale ondersteuning van uw lichaam.

perzona matras
Multispring

Dit zijn veren die speciaal zijn ontwikkeld voor Perzona. Het matras heeft een goed aanpassingsvermogen en de druk op uw schouders is hierdoor minimaal. Hierdoor zult u slapen als een roosje!

Side to side pocket

Een matras van Perzona is ook nog eens voorzien van een Side to side pocket. Een 7-zone pocketvering laag die over het gehele matras te voelen is. Van rand tot rand!

boxspring perzona
Dennis over Perzona matrassen:

Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kunnen wij voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen. 

Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

Dennis
Perzona matrassen
Een greep uit ons assortiment Perzona matrassen
Perzona Individual 14
Perzona Individual 14
Slapen is erg persoonlijk. De een houdt van een stevig matras en de ander van wat zachter. Dubbele vering, een drukverlagende werking en 14 tubes voor perfecte ondersteuning? Hoe klinkt dat? Dit alles zit verwerkt in de Perzona Individual 14. Een matras dat echt bij u past! Het enige wat wij kunnen zeggen is: probeer hem zelf!
Perzona Standard
perzona 240
Een HYBRID matras voorzien van een drukverlagende schuimlaag van 10 cm. Het matras biedt u extra ondersteuning in de heupzone en dat is wel zo fijn. Maar dat is nog niet alles. De multispring pocketveer en 4 tubes maken dit matras pas écht compleet.
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Slapen op een écht persoonlijk matras?
Bezoek onze showroom en ervaar Perzona zelf!