Een Beka Geltex matras

Slaap lekker!

Het matras van Beka

De plek waar u nog eeeeeeventjes blijft liggen, nog even indut, wegdroomd, ligt wanneer u zich ziek voelt of misschien nog even wat leest.

De plek die zorgt voor het herstel van het lichaam. Het verlichten van lichamelijke klachten. Wij hebben het over uw bed. Of nog wel specifieker: uw matras.

Het belang van een goed matras wordt vaak onderschat. Wist u bijvoorbeeld dat met het juiste matras er vele pijnklachten verlicht kunnen worden? Denk aan de rug, heupen of nek.

Beka weet dit uiteraard ook.Sinds 1985 is Beka al bezig met innovatieve slaaptechnologie. Deze slaaptechnologie in combinatie met meesterlijk vakmanschap en een mooie afwerking zorgen voor het perfecte slaapcomfort.

Elke slaper is anders. Daarom biedt Beka diverse mogelijkheden als het gaat om matrassen.

Maar welk matras u ook kiest, de Geltex technologie zal zorgen voor een uitgerust gevoel.

GELTEX® matras

Bij Beka zijn de matrassen voorzien van de gepatenteerde GELTEX® technologie. De eerste generatie GELTEX® matrassen waren een waar succes. Beka is blijven zoeken naar manieren om de technologie te verbeteren.

GELTEX® maakt het verschil op de volgende punten:

Optimale ventilatie
GELTEX® heeft een open celstructuur en luchtdoorlatend schuim. Dit zorgt voor een goede ventilatie. De warmte en transpiratievocht worden afgevoerd; hierdoor heeft het matras een langere levensduur.

Drukverdeling
Het schuim creeert een speciaal drukverlagend oppervlak. Gedurende de nacht past dit oppervlak zich aan aan uw bewegingen. Soepel om draaien, zonder wakker te worden en slaap te verstoren.

Correcte ondersteuning
GELTEX® biedt goede ondersteuning. Zo kunnen uw spieren en wervelkolom ontspannen na een lange dag. Uw rug krijgt de juiste ondersteuning waar en wanneer dat nodig is.

Duurzame materialen
Het schuim van GELTEX® wordt gemaakt met een scherpe blik op het milieu. Beka streeft naar duurzaamheid in elke fase. Wanneer een matras ‘op’ is, kan alles weer hergebruikt worden in nieuwe producten.

Langere levensduur
Doordat het matras een betere weerstand heeft tegen vocht, warmte en lichaamsdruk is de levensduur verlengt. Het comfort zal, in tegenstelling tot andere matrassen, niet afnemen door de jaren heen

Een impressie van onze Beka boxsprings
Video afspelen

Beka boxspring elektrisch

Wilt u nog net iets meer comfort ervaren, kies dan voor een Beka boxspring elektrisch. De electrische variant heeft twee motoren.

Het hoofd- en/ of voeteneinde is hierdoor op een eenvoudige manier te bedienen. Wilt u nog even relaxt tv kijken, een boek lezen of u heeft last van uw rug. Zet het bed in de gewenste stand voor het comfort waar u naar op zoek bent.

De afstandsbediening wordt bijgeleverd en kan zowel draadloos als met snoer geleverd worden.

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!