Pullman Original

Waan uzelf in luxe én kwaliteit

Pullman Original, comfortabel slapen

Innovatie is natuurlijk iets prachtigs, maar soms is een ontwerp zó goed dat het 150 jaar later nog steeds de basis vormt. Dat geldt ook voor de techniek achter een Pullman Boxspring. Het concept van deze unieke verende ondersteuning van bedden werd in 1865 al gecreëerd door George Mortimer Pullman en vormt nog steeds de basis van iedere Pullman Boxspring.

Maar men zit bij Pullman natuurlijk niet stil. En dus is er dé exclusieve Pullman Original collectie bijgekomen die een extra dimensie toevoegt aan die al lang geleden gelegde basis. Zo wordt in de Pullman Original matrassen gebruik gemaakt van een unieke Triple Pocket InSide pocketvering.

We nemen u mee en laten u deze exclusieve lijn van Pullman ervaren!

Boxspring Pullman Original Aspen

Pullman Original boxspring modellen

Ervaar het verschil van de Pullman Boxspring modellen! Ontdek een ultiem ligcomfort, dankzij de van rand tot rand geveerde pocketveermatrassen. Hierdoor ligt een Pullman Original boxspring over de gehele breedte heerlijk. De serie bestaat uit drie modellen, elk met een uniek karakter.

Zo is er de Boxspring Memphis met een hoofdbord dat bijna lijkt te zweven op z’n slanke pootjes. Dit luchtige design is ook doorgetrokken naar de boxen.

Is hotel-chique helemaal uw stijl? Dan is de Boxspring Aspen perfect voor u; elegant, luxueus en comfortabel. Dankzij het volumineuze hoofdbord is dit bed een echte eye-catcher in uw slaapkamer. Combineer dit met een exclusieve stof en het hotelgevoel is helemaal compleet.

En tot slot is er de Boxspring Boston, de jongste aanwinst in de Pullman Original Collectie. Chique, puur én robuust. Een unieke uitstraling als u het ons vraagt. Wie dit bed ziet krijgt direct de neiging om lekker tegen het weldadig zachte hoofdbord aan te kruipen.

Wat deze drie Pullman boxsprings gemeen hebben? Ze zijn luxe, gemaakt van duurzame materialen én handgemaakt door echte vakmensen uit Nederland.

Tijdelijke actie Pullman Original

Combineer met een Pullman Original matras

Onovertroffen ergonomisch, dat kunnen we wel zeggen over de Pullman Original matrassen collectie. Want ook in de matrassen vindt u namelijk het unieke InSide pocketvering concept terug. Ervaar ultiem ligcomfort op deze matrassen, die het beste tot hun recht komen in combinatie met één van de bedden uit de Pullman Original boxspring collectie.

En net als bij de boxsprings, vindt u ook in de  matrassen collectie drie modellen; Elan, Evoke en Elect. Deze matrassen zijn leverbaar in verschillende afmetingen, maar hebben alle drie dezelfde dikte, 27 cm.

De matrassen zijn dus heel eenvoudig naast elkaar te gebruiken. Mochten u en uw partner verschillende slaapvoorkeuren hebben, dan is er ook in dit geval altijd een Pullman Original matras dat bij u past.

Pullman Original matras op boxspring

Pullman Original: elegant, luxueus en comfortabel

Hoofdbord boxspring Pullman Original
Boxspring Pullman Original in slaapkamer

Alle ingrediënten voor een goede nachtrust én als uniek item in uw slaapkamer

Uitgelicht: het Pullman Original Elan matras

Fit ontwaken? Ga dan voor een Pullman Original matras zoals de Elan. Dit matras heeft een comfortlaag van natuurlatex en is voorzien van een jute drukverdeler. Dit geeft het matras een soepele touch en aangenaam warm bedklimaat.

Uiteraard heeft ook het Elan matras een Triple Pocket InSide Pocketverdeling. Van rand tot rand geveerd en bovendien voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Puur genot!

Kers op de taart: het Pullman Original topdekmatras

Extra soepel en goed ondersteund slapen doet u met een Pullman Original topdekmatras. En ideaal: deze kunt u in dezelfde kleur als uw boxspring bestellen. Ook het ligcomfort is zelf te bepalen.

Ga voor een 8 cm natuurlatex topper of een 12 cm dikke Pullman comfort topper. Allebei afgewerkt met geknoopte matrashoezen in een mix van zijde, wol en katoen. Dankzij deze natuurlijke materialen ervaart u een uitmuntende vochtregulatie, warmteregeling en een heerlijk ligcomfort gedurende de nacht.

Pullman Original boxspring, matras of topdekmatras kopen?

Bij Rikels Slaapexperts verkopen we alleen de beste kwaliteit merken. U mag van ons dus verwachten dat wij zo’n ‘gouden label’ als de Pullman Original collectie óók in ons assortiment hebben. En dat hebben we!

Maak van uw dromen werkelijkheid met een Pullman of Pullman Original. Woont u in de regio Zwolle? Kom dan vandaag nog proefliggen op een boxspring met een goed matras. U vindt onze showroom aan de meubelboulevard in Zwolle. Of bel voor een afspraak.

Een greep uit ons assortiment

Pullman Original boxspring in slaapkamer
Elektrisch versteldbare boxspring Pullman Original
Gaat u voor een Pullman Original?

Kom proefliggen in onze Experience Room