Het belang van een goed hoofdkussen!

silvana support hoofdkussen groen

Silvana, alles voor het beste comfort!

Bij Silvana staat het bieden van een comfortabele nachtrust centraal. Want de juiste nachtrust zorgt ervoor dat u opgeladen bent voor de volgende dag. En daarom heeft Silvana hoogwaardige producten ontwikkeld die zo goed mogelijk aansluiten op uw persoonlijke slaap voorkeuren.

De Silvana Support collectie is al ruim 30 jaar dé collectie hoofdkussens met de best ingebouwde neksteun. De collectie kussens bestaat uit verschillende hardheden, uiteenlopend van extra zacht tot zeer stevig.

Bij het vervaardigen van de hoofdkussens wordt gebruik gemaakt van de meest zachte materialen die 100% recyclebaar zijn. Wist u dat de hoofdkussens zijn ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten?

Ook heeft Silvana dekbedden in verschillende warmteklassen die zijn voorzien van Outlast® materiaal, waardoor ze de juiste lichaamstemperatuur reguleren.

Hoofdkussens of dekbedden: alle producten van Silvana worden gemaakt van de beste materialen en met de nieuwste technologieën. Hiermee blijft het merk vooruitstrevend op het gebied van uitstekend slaapcomfort en is de kwaliteit van producten gegarandeerd.

Silvana support hoofdkussen Grenat

De voordelen van Silvana support op een rij

Op maat gemaakt

Iedereen is uniek en dat vraagt om een product op maat. Bij Silvana doen ze er echt alles aan om een product te ontwerpen die compleet is afgestemd op uw persoonlijke wensen. 

Een product dat echt bij u past!

Perfecte nachtrust

Volgens Silvana kan iedereen lekker slapen op een kussen en/of dekbed dat bij uw persoonlijke voorkeuren past. 

Want een goede nachtrust draag bij aan een dag vol energie! 

Hoogwaardige materialen

Of het nou gaat om het vervaardigen van een kussen of een dekbed. 

Alle producten zijn gemaakt van de beste materialen, zodat u er lang van kunt genieten.

Een greep uit ons assortiment

Hoofdkussen Fluorine

silvana support fluorine

Hoofdkussen Cristal

silvana support cristal

Silvana kussenkiezer

Zoekt u het perfecte hoofdkussen? Eentje die precies bij u past? Met de Silvana kussenkiezer heeft u in 7 stappen een goede indicatie van het geschikte hoofdkussen.

En omdat het juiste hoofdkussen afhangt van diverse factoren, raden wij u wel aan om het hoofdkussen bij ons in de showroom uit te testen. Zo weet u zeker dat u de juiste mee naar huis neemt.

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!