Swissflex

Swissflex

Geborgenheid in de hoogste klasse

Een slaapsysteem dat uw lichaam op elk vlak goed ondersteund? Swissflex is uw slaapmaatje. Swissflex maakt al ruim 60 jaar lattenbodems, boxsprings en matrassen van topkwaliteit die bijdragen aan het best denkbare slaapcomfort.

Zwitsers vakmanschap, technische expertise en passie voor innovatie en design. Dit zorgt voor bedsystemen die voor iedere behoefte een individuele slaapoplossing bieden. Dus ook voor die van u! Met Swissflex ligt u in iedere gewenste houding uitstekend en worden uw spieren volledig ontlast, waardoor u slaapt als nooit tevoren.

Bij het produceren van uw bed wordt aan elk detail gedacht en gebruik gemaakt van onovertreffelijke technieken, om zo te komen tot het perfecte bed. Uw perfecte bed is hun missie!

Swissflex matras

Een nieuwe lattenbodem vraag natuurlijk om een nieuw matras. De matrassen van Swissflex kenmerken zich door optimale drukverdeling, een ademend vermogen en ondersteuning op de juiste plekken. 

Dat komt doordat veel matrassen zijn voorzien van GELTEX®. Deze technologie combineert elastisch gel met een luchtdoorlatend schuim.

Door het combineren van een Swissflex lattenbodem en matras is een goede nachtrust gegarandeerd. Beiden zijn volledig afgestemd op uw persoonlijke behoeften. En dat is dé perfecte combinatie voor een goede nachtrust.

boxspring ambiente uni 20 bed

Een greep uit ons assortiment

swissflex lattenbodem uni 22 bridge
swissflex lattenbodem uni 20

Revolutionaire Bridge-Technologie

De Revolutionaire Bridge-Technologie maakt het mogelijk dat lattenbodems zich nog beter aanpassen! Een ergonomische lattenbodem die zich automatisch vormt naar uw lichaam en meebeweegt met uw lighouding. 

Bij druk zorgen de veermodules dat het het lichaam over de gehele lengte van het bed wordt ontlast. Op de plekken waar u extra ondersteuning nodig heeft, zoals de knieën of taille, zijn de lattenparen gefixeerd. 

Hierdoor ontstaat een bijna zwevend ligcomfort met de juiste ondersteuning op plekken waar dat nodig is. Zo bent u altijd in balans, in welke houding u ook slaapt

Zelf het comfort van
Swissflex ervaren?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!