EEN VIKING BED KIES JE MET JE OGEN DICHT....

Op zoek naar echt Scandinavisch slaapcomfort?

Viking drie jaar op rij het beste beddenmerk uit Zweden

NU ook bij Rikels Slaapexperts.

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. U krijgt dan ook 25 jaar garantie op frame en veerbreuk.

Met een deskundig oog voor detail is een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Hoe heerlijk is het om uw eigen droombed te mogen ontwerpen.

En voor het echte relaxte slaapgevoel is het leuk om te weten dat er voor Viking bedden uitsluitend gebruik gemaakt wordt van Zweedse materialen.

Handgemaakt

Moderne uitstraling

Swedish design at its cosiest

Traditioneel Zweeds vakmanschap

25 jaar garantie

Ruime stofkeuze

Scandinavisch slaapcomfort

Uitsluitend Zweedse materialen

Actie van Viking

De beste boxspring fabrikant uit Zweden

U kiest voor Viking als het gaat om slapen. Want Viking biedt u het echte Scandinavische slaapcomfort voor het echt behaaglijk slapen.
 
Bent u op zoek naar het zachte, soepele slapen? Viking biedt u dat heerlijke, aangename en eerlijke slaapklimaat. Viking is slapen zonder drukpunten en daardoor ook uitermate geschikt voor mensen met schouder- en heupklachten.
 
Viking biedt oplossingen voor elk type slaper. Zo is er ook een matras zonder heupzone, speciaal voor de buikslapers onder ons.

Viking bij Rikels Slaapexperts

Swedish design at it’s cosiest

Een greep uit ons assortiment

Boxspring Viking Sirius
Boxspring Viking Royal

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!