Perzona

Een Perzona matras of boxspring

Complete ondersteuning

De perfecte ondersteuning

Een matras dat bij jou past. Een die speciaal op jouw lichaamsbouw is afgestemd. Een matras dat zorgt dat jouw lichamelijke klachten minder worden. Dat zijn zomaar een aantal eigenschappen van de Perzona matrassen.

Bij Perzona wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en verschillende lagen. Iedere laag heeft zijn eigen functie, denk bijvoorbeeld aan drukverlagend slapen en een goede ventilatie. Maar ook de onderste laag is zodanig gemaakt dat deze een optimaal aanpassingsvermogen heeft.

Misschien wel het meest bijzondere is het systeem dat Perzona gebruikt: beter bekend als het Tube Layer System. Dit systeem bestaat uit verschillende tubes. Deze combineren drukverlagend slapen met optimale ondersteuning. Hierin kent Perzona twee verschillende matrassen: tien of veertien instelbare tubes.

Geen Perzona matras is hetzelfde. Met 14 zones en meer dan 500.000 mogelijkheden biedt het Tube Layer Systeem altijd de perfecte oplossing voor uw optimale nachtrust.

Gepatenteerd Tube

Layer System

Uitstekende ventilatie

Hoog slaapcomfort

Gebruik hoogwaardige

materialen

Gewaarborgde kwaliteit

Speciaal voor

ontwikkeld verenpakket

Perfecte ondersteuning

Jarenlange kennis en

ervaring

Gepatenteerd

Tube Layer System

Uitstekende ventilatie

Hoog slaapcomfort

Gebruik

hoogwaardige materialen

Gewaarborgde kwaliteit

Speciaal voor

ontwikkeld verenpakket

Perfecte ondersteuning

Jarenlange

kennis en ervaring

Perzona boxsprings

Een goed matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om echt goed tot zijn recht te komen. Een basis die zich bewijst in functionaliteit, comfort en kwaliteit en uiteraard voorzien van een uniek en eigentijds ontwerp.

Perzona heeft gekozen voor het Slim-Line design. De boxsprings hebben een slanke vorm en zijn voorzien van twee strakke, stalen design benen met aluminium voeten. De bovenkant is voorzien van een antislip laag die ervoor zorgt dat het matras op zijn plek blijft liggen. Ook hebben de boxsprings een negatieve verstelstand, ideaal voor de buikslapers onder ons!

boxspring perzona

Er is altijd een instelling die bij jou past. De Perzona boxspring is eenvoudig te verstellen en zorgt er voor dat u ontspannen een boek kunt lezen in bed of nog even in een comfortabele positie televisie kan kijken. Wist u dat de juiste instelling kan helpen tegen snurken? En het er voor kan zorgen dat u gemakkelijker uw bed in- of uitstapt?

Verder is de bovenzijde van de stoffering afgewerkt met een ventilerende antislip. Hierdoor blijft de matras uitstekend op de boxspring liggen.

Een impressie van onze Perzona boxsprings

Perzona slaapscan:

Om de optimale instelling voor uw matras te vinden, heeft Perzona een MyScan meetsysteem. Met dit systeem wordt er een 3D scan gemaakt van uw lichaam.

Hierbij wordt rekening gehouden met uw slaap voorkeur en lichaamsbouw. De Perzona MyScan houdt ook rekening met de lengte en breedte van o.a. uw schouders, onder- en bovenrug, heup en boven- en onderbeen.

De uitslag geeft aan welke stevigheid de tubes moeten hebben om te zorgen voor een optimale ondersteuning.

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!