Plan eenvoudig uw afspraak

Kom langs bij Rikels Slaapexperts!

Geen zin om te wachten?

U bent toe aan een nieuw bed. En u wilt een snel en efficiënt advies en niet op een zaterdag in de winkel moeten staan wachten?

Kom dan op afspraak proefliggen in onze experience room!

Hoe het werkt? Simpel!

U vult hieronder de belangrijkste wensen en slaapbehoeften in. Vervolgens kunnen wij al een selectie maken van merken en type bedden die daarop aansluiten.

Wij richten onze Experience Room in op uw voorkeuren en nemen alleen nog de merken en bedden met u door die bij uw slaapwensen passen.

Zo zijn wij goed voorbereid en hoeft u niet het hele ‘beddenbos’ door te nemen!

Slaapgarantie bij Rikels Slaapexperts

Bij Rikels Slaapexperts streven we ernaar uw slaapkwaliteit te verbeteren, want een goede nachtrust is de basis van de dag. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij aanschaf van een nieuw matras, boxspring of ledikant gebruik te maken van onze slaapgarantie.

Onze slaapgarantie houdt in dat u na de aankoop van een matras of bed 90 nachten de tijd heeft om te bepalen of het matras of bed aan uw slaapbehoeften en -wensen voldoet. We begrijpen dat het soms even kan duren voor u gewend bent aan een nieuw matras of bed.

Als u binnen deze periode van 90 dagen niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u contact met ons opnemen. Onze slaapexperts kijken samen met u naar een passende oplossing. Wilt u meer weten over de 90 dagen slaapgarantie en de kosten? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Bij Rikels Slaapexpert streven we ernaar uw slaapervaring te verbeteren en uw slaapkwaliteit te optimaliseren. Uw comfortabele nachtrust blijft onze prioriteit.

Onze experts Sander en Dennis staan voor u klaar

Komt u op afspraak proefliggen in onze Experience Room? Dan bent u in zeer goede handen bij onze experts Sander, Dennis of Paul.

U mag vertrouwen op hun jarenlange ervaring en goede kennis van het menselijk lichaam. Heeft u lichamelijke problemen, bespreek deze dan ook gerust, niets menselijks is ons vreemd. En we hebben wellicht wel de perfecte oplossing voor u!

Wij heten u dan ook graag welkom in onze unieke Experience Room waar u in optimale omstandigheden en in alle rust het voor u perfecte matras kunt selecteren.

meetsysteem perzona

Kom vrijblijvend proefliggen in onze Experience Room

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak met één van onze slaapexperts.

Ik ben op zoek naar een:
Ik zoek een bed voor een:
Ik slaap op mijn:

Wist u dat...