Kreamat

kreamat logo

Puur Belgisch

Kreamat richt zich bij de ontwikkeling van matrassen en boxsprings al meer dan 30 jaar op de individuele behoefte van haar klanten. 

Ieder lichaam is uniek, van persoonlijke bouw, lengte en gewicht tot aan de leeftijd en het geslacht. Hierdoor is iedere slaapbehoefte anders en dat weet Kreamat! 

Door het in kaart brengen van uw lichaamsbouw en uw slaap verwachtingen, wordt een slaapsysteem gecreëerd die precies bij u past! Een natuurlijke slaaphouding. Zij realiseren dit door gebruik te maken van de beste materialen die deskundig zijn vervaardigd. 

De naam ‘Kreamat’ is niet voor niets! De ‘K’ staat namelijk voor de sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoord ligcomfort. 

Wakker worden

met Sparta

De Sparta collectie van Kreamat gaat nog verder dan alleen alleen uw individuele slaapbehoefte. 

De nadruk van deze collectie ligt op het leven in een 24-uur slaapkamer, die is voorzien van praktische en esthetische elementen voor een gerieflijk ingericht interieur in uw slaapkamer. 

Hoofdeinden kunnen in verschillende hoogtes en breedtes, vrijstaand of tegen de wand worden geplaatst. 

Hierachter bevinden zich praktische kasten in verschillende houtkleuren. 

Slapen à la Carte
Uw persoonlijke slaapcombinatie

Unieke schouder techniek

Aan de buitenkant is het niet te zien, maar zodra u gaat liggen, is het meteen te voelen. 

Op een bed van Kreamat zakken uw schouders dieper weg in het matras. Uw ruggenwervel behoudt zijn natuurlijke vorm en wordt optimaal ondersteund. 

Hierdoor geniet u van een goede nachtrust, die te danken is aan de Kreamat Schouderzone. Een uniek en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.

Zo slaapt u in uw natuurlijke slaaphouding! 

Een impressie van onze Kreamat boxsprings
Video afspelen

Zelf het comfort ervaren?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!