Mérens matrassen

Natuurlijk genieten!

Merens matras gemaakt van natuurlijke materialen

Vroeger sliep iedereen op een matras dat gemaakt was van natuurlijke materialen. Want in die tijd was er niets anders. Inmiddels worden door beddenmakers veel kunststof alternatieven bedacht, zoals matrassen van synthetisch schuim of latex.

Maar gelukkig is het natuurlijke comfort van vroeger niet verloren gegaan! Mérens maakt namelijk nog steeds matrassen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hennep, biologisch katoen, schapen wol en paardenhaar. Ze zijn ervan overtuigd dat slapen op een matras van natuurlijke materialen beter is voor een goede en bovendien gezonde nachtrust.

Mérens: zo passend is uw matras nog nooit geweest

Mérens maakt matrassen die echt bij u passen! De perfecte hardheid van uw matras is namelijk heel persoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan uw gewicht of slaaphouding. 

Dit is mede bepalend voor de hoeveelheid pocketvering in uw matras. Hoe meer pocketveren er in uw matras zitten, hoe meer het matras ondersteuning biedt aan uw lichaam.

De matrassen van Mérens worden met volle toewijding gemaakt naar de laatste inzichten, voor de beste kwaliteit en niet te vergeten van de beste natuurlijke materialen. Want alleen zo kan u een basis leggen voor een uitmuntende nachtrust.

Op een matras van Mérens is slapen nog nooit zo heerlijk geweest.

Voordelen Mérens matras

Opbouw

Uw Mérens matras is gemaakt van de beste natuurlijke en duurzame materialen. Deze materialen slijten bijna niet en zorgen voor een goede ventilatie en isolatie. Zo kunt u en in de zomer en in de winter profiteren van uitstekend comfort en voortreffelijk slapen.

Topkwaliteit

Bij het vervaardigen van matrassen wordt aan echt alles gedacht. De matrassen worden ook volgens strenge richtlijnen, op het gebied van veiligheid en hygiëne, geproduceerd. Volgens Mérens is ambacht heel wat anders dan ouderwets.

vakmanschap merens matrassen
Erg persoonlijk

Uw lichaamshouding, gewicht, geslacht en slaaphouding zijn bepalend voor de hardheid van uw matras.

Karel over Mérens matrassen:

”De Mérens matrassen worden als een van de weinige matrassen volledig met de hand en in Nederland ambachtelijk vervaardigd.

De matrassen zijn voorzien van biologisch katoen, zuiver lamswol, paardenhaar & hennep. Desgewenst kunnen ze de matrassen op uw eigen wens laten aanpassen.”

Mérens matras op boxspring
De beste combinatie

Uw bed als eyecatcher in uw slaapkamer? En ook nog eens genieten van enorm veel comfort? Maak het plaatje helemaal compleet en leg uw Mérens matras op een boxspring van Mérens. Zo kunt u profiteren van optimaal slaapcomfort. De boxsprings van Mérens worden met de hand vervaardigd, waardoor er ook een Mérens boxspring is in de door u gewenste maatvoering. Ze hebben bovendien een enorm strak design en passen echt bij ieder interieur, van klassiek tot landelijk.

En wilt u net dat beetje extra? Leg een topmatras op uw Mérens matras. Dit zorgt naast nog meer comfort ook voor een langere levensduur van uw matras.

Mérens matras kopen

Wilt u zelf de Mérens slaapbeleving ervaren? Bij Rikels Slaapexperts kunt u verschillende Mérens matrassen kopen. Wij hebben voor elk type slaper een passende oplossing.

Neem bijvoorbeeld de M375. Een matras dat is voorzien van 375 pocketveren per m2 en is gemaakt van zowel paardenhaar als hennep. Daarnaast is de hoes van dit matras gemaakt van biologisch ongebleekt katoen. 

Als u daarmee niet uitstekend slaapt…

Merens Heemskerk
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Mérens matras kopen?
Kom langs in onze showroom