logo eastborn sand

Sand by Eastborn

Voel je goed!

Voel je goed met Sand by Eastborn

Met de vier fantastische boxspring modellen van Sand by Eastborn geeft een ieder op zijn eigen manier invulling aan ‘je goed voelen’. De Sand by Eastborn Maple, Linden, Oak en Leaf. Deze boxsprings hebben perfectie tot in het kleinste detail.

Een vernieuwend matras, intelligente bedconstructie en de combinatie van fijne, fraaie garens en natuurlijke materialen zorgt voor een adembenemend resultaat! 

Een boxspring die u goed laat voelen. Dag in dag uit! 

Ervaar het unieke design en uitstekende comfort in onze showroom.

sand matras

Sand by Eastborn

Voel je goed!

Video afspelen

De modellen van Sand

boxspring oak sand by eastborn

Oak
Het beste van twee werelden zit verwerkt in de Sand by Eastborn. Een moderne en landelijke stijl kruisen elkaar en geven dit bed onwijs veel karakter.

Linden
Een eigentijds hoofdbord gemaakt van luxe stof en voorzien van een strak design. Een echte tijdloze boxspring.

Maple
Stoer met een tintje landelijk: dat is de Sand by Eastborn Maple. En door het gebruik van hoogwaardige materialen is deze boxspring een echte aanwinst voor elke slaapkamer.

Leaf
Zachte kleuren en zeer veel luxe zit verwerkt in de Leaf. Een echte ‘eyecatcher’ in uw slaapkamer.

Gemaakt van natuurlijke materialen

De Sand by Eastborn boxsprings zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor uw gezondheid. De matrassen van Eastborn Sand hebben een weergaloos ‘Sand Personal Support interieur met High-Low technologie’.

Wat betekent dat het lichaam altijd op de juiste manier én op de benodigde plekken wordt ondersteund. Door de hoge en lage veren die in het matras worden gebruikt. Zo is lekker slapen gegarandeerd.

Het interieur van het matras is tevens afgewerkt met natuurlatex, soms in combinatie met paardenhaar. U kunt een Eastborn Sand matras perfect combineren met een topdekmatras van Eastborn. Zo haalt u echt alles uit uw nachtrust. Een topper zorgt namelijk voor nog meer comfort op het bed.

Zacht en koel

De matrassen van Sand by Eastborn beschikken over een perfecte vocht-en temperatuurregulatie.

De stof van het matras is gemaakt van het zogeheten Tencel garen. Het oppervlak van het matras voelt door deze garen erg zacht aan. En dat is bijvoorbeeld heel prettig voor iemand met een allergie.

De stof zorgt ook dat vocht goed wordt geabsorbeerd, waardoor het matras altijd schoon en fris blijft. Kortom, altijd hygiënisch slapen met Eastborn Sand.

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!