Wilt u ook slapen op ‘s werelds beste matras?

Rikels Slaapexperts; de grootste dealer van Nederland als het gaat om Serta bedden!

Het best bewaarde slaapkamer geheim

Met Serta mag u vertrouwen op 80 jaar ervaring en kiest u voor een innovatief slaapsysteem.
En slaapcomfort. De uitgebalanceerde opbouw van de Serta matrassen zorgt voor een
optimale ondersteuning.

En voegen we daar de prachtige ontwerpen aan toe?

Dan halen we een superdeluxe hotel ervaring in huis!

Een royalty matras in uw eigen slaapkamer. Handgemaakt.

's Werelds beste matras

Hoogwaardige afwerking

Handgemaakt ‘tailor made’

Super-de-luxe uitstraling

De allermooiste accessoires

De keuze van de beste hotels ter wereld

De Serta bedden van Rikels Slaapexperts

Als we het hebben over dé merken matrassen en boxsprings, dan is Serta een van de grotere merken. Kiest u voor dit merk, dan bent u verzekerd van een goede nachtrust en wordt u uitgerust wakker.

Leuk om te vertellen is dat het merk uit Amerika komt en wordt geproduceerd in Europa. Vele hotels maken gebruik van producten uit de Serta collectie. Het uitgangspunt is dan ook luxe én comfort.

En de luxe en comfort ziet u ook echt weer terug in de Serta collectie!

Video afspelen
Serta Brut

Slapen op kwaliteit

Over de kwaliteit hoeven we niet te twisten. Hier is over nagedacht. En dat mogen we ook wel verwachten van een merk dat al meer dan 80 jaar op de markt is.

Het frame is gemaakt van metaal en door de hoogwaardige kwaliteit pocketveren die verwerkt zijn in de boxspring ventileert de boxspring goed. De boxsprings, en dan bedoelen we in dit geval de box, zijn leverbaar in verschillende hoogtes, 15cm, 20cm, 25cm en 30cm. Hierdoor kunt u uw Serta boxspring zo samenstellen dat deze precies bij u en uw partner past.

Een mooie aanvulling op het materiaal is dat de boxsprings gemaakt zijn van 100% duurzame materialen. Waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden nagestreefd.

Kom kennis maken met de Serta familie bij Rikels Slaapexperts.

Componeer uw eigen Serta

Slapen op een boxspring van Serta is een ware belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper.

De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust.

Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past, uw stijl, uw kleur. U kunt kiezen uit de meest hoogwaardige materialen. Een Serta boxspring zorgt voor een luxe.

Uw eigen stof, poten, al dan niet elektrisch verstelbaar, uw hoofdbord en indien gewenst een voetbord op maat.

Of heeft u liever uw televisie ingebouwd aan het voeteneinde?

SERTA-Pandora

Uw eigen Hilton slaapkamer?

boxspring in slaapkamer marmer achtergrond

Een slaapkamer waar de sfeer fijn is. Waar u tot rust kan komen. Voor ontspanning en weer opladen voor een nieuwe dag. Een goed bed is het belangrijkste, maar kleuren, materialen en accessoires zijn een fijne aanvulling voor een slaapkamer in balans.

De inspiratie van de Serta-ontwerpers is niet gestopt bij de subliem comfortabele bedden.

Getuige ook de nachtkastjes, bedbanken en dekenkisten die speciaal ontworpen zijn om uw slaapkamer helemaal af te maken.

American serie

De matrassen uit de American Series kent eindeloos veel mogelijkheden om te komen tot uw perfecte  matras. Volledig afgestemd op uw persoonlijke slaapbehoefte. 

Het matras heeft één slaapzijde. Hierdoor is het niet nodig om het matras met regelmaat te draaien. Serta heeft speciale hoezen voor de matrassen en toppers. Deze zijn gemaakt van luxe damast. In de American Serie kunt u kiezen tussen twee soorten matrassen. Uw specialisten bij Rikels kunnen u precies vertellen welke voor u geschikt is. Hierdoor is uw boxspring een op maat en daardoor kunt u heerlijk slapen.

Kiest u voor een enkel of een dubbel veersysteem? En welk topmatras heeft uw voorkeur?

boxspring york serta

Waarom Serta?

‘s Werelds beste matras

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend en dat is niet voor niks! De uitgebalanceerde opbouw van Serta matrassen zorgt voor optimale ondersteuning en comfort.

Keuze van de beste hotels

Serta is al decennia lang hofleverancier van meer dan 4000 toonaangevende hotels. Dit door het optimale comfort en de prachtige ontwerpen die zorgen voor het ultieme hotelgevoel.

Tailor made

Serta producten worden met de hand voor u op maat gemaakt. Vol passie worden de producten in elkaar gezet. Deze sublieme afwerking maakt de producten uniek in zijn soort.

Complete plaatje

Bij Serta kunt u terecht voor de complete inrichting van uw slaapkamer. Van de boxspring tot het matras en van het nachtkastje tot het bedtextiel.

Een greep uit ons Serta assortiment

serta pandora goud
Wilt u het beste advies?
Kom dan proefliggen in onze Experience Room!