van os bedden

Van Os

Diverse stijlen voor uw slaapkamer

ledikant romijn in slaapkamer

Het merk van Os

Zoekt u een prachtig bed dat past in ieder bed interieur? Van een matras tot aan een bedbodem of waterbed? Dan is van Os het merk wat u zoekt!

Deze Nederlandse slaapkamer fabrikant levert al sinds 1929 kwaliteitsmeubelen, zoals ledikanten, achterwanden, commodes en tevens nachtkastjes. De slaapmeubelen van van Os zijn van hoogwaardige kwaliteit én tevens gemaakt in eigen stijl.

De slaapmeubelen worden vervaardigd in eigen fabriek met verschillende houtsoorten zoals eiken, wengé, beuken, gelakt MDF of massief eiken, noten of kersen. 

Het creëren in eigen fabriek maakt het mogelijk dat de bedden van van Os in verschillende maatvoeringen verkrijgbaar zijn. Geheel afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

De bedden die van Os op de markt brengt hebben een uniek design en zijn beschikbaar in afwijkende kleuren. Met een bed van dit merk haalt u een vooraanstaand slaapmeubel van hoge kwaliteit in huis! 

En deze kwaliteitsbedden zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een van Os nachtkast, commode of achterwand. Zo zorgt u voor een geweldige uitstraling in uw slaapkamer.

Verkrijgbaar als deelbaar ledikant

Bijna alle ledikanten van van Os zijn verkrijgbaar als deelbare variant. Een deelbaar ledikant kent vele voordelen. U kunt eenvoudig onder het bed stofzuigen en heeft geen last meer van onbereikbare plekjes. Ook biedt het een geweldige uitkomst voor iemand die verzorging nodig heeft. Het bed is namelijk gemakkelijk in de gewenste positie te draaien.

Een greep uit ons assortiment

ledikant orion van os slaapkamers
van os ledikant bolero

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!