Serta bedden!

Het best bewaarde slaapkamergeheim

Met Serta mag u vertrouwen op 80 jaar ervaring en kiest u voor een innovatief slaapsysteem en echt slaapcomfort. De uitgebalanceerde opbouw van de Serta matrassen zorgt voor een optimale ondersteuning.

En voegen we daar de prachtige ontwerpen aan toe?
Dan halen we een superdeluxe hotelervaring in huis!

Een royalty matras in uw eigen slaapkamer. Handgemaakt.

Echt Scandinavisch slaapcomfort?

Viking drie jaar op rij het beste beddenmerk uit Zweden

NU ook bij Rikels Slaapexperts.

De Zweedse Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland. Het resultaat? Bedden van ongekende kwaliteit en met uitzonderlijk comfort 

U krijgt dan ook 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk

Uw nachtrust optimaal benutten?

M line; Sleep well. Move better

Het dagelijks leven vraagt steeds meer van ons: hard werken, intensief sporten, zorg voor familie, door de week en in het weekend. En het lichaam waar we steeds meer van verlangen, heeft een goede nachtrust nodig om energie op te doen voor de nieuwe dag!

Met een M line matras slaapt u dieper en kunt u gemakkelijker draaien in de nacht en u ontwaakt fris. Daarnaast bent u verzekerd van perfecte ventilatie en optimale hygiëne. Daarmee haalt u het maximale uit de nacht.

Verlangen naar een goede nachtrust?

Als beste getest door de consumentenbond

Bij mensen thuis, maar ook in luxe hotels en aan boord van cruiseschepen: overal geniet u van een weldadige nachtrust op een  Pullman matras of Pullman bed.

Wist u dat Pullman al ruim 150 jaar zich richt op slaapcomfort
en hierin toonaangevend is?

Mérens: Een uniek product

Met de hand vervaardigd

Waar het eerder heel normaal was om op grote schaal gefabriceerde producten te gebruiken, zijn we ons nu steeds meer bewust van de afkomst van de producten. We zijn meer op zoek naar producten die milieuvriendelijk zijn en gemaakt met duurzame materialen.

Mérens is een Nederlands merk dat hier veel aandacht aan besteed. Zij werken met zo veel mogelijk grondstoffen uit Nederland om de uitstoot van transport te beperken. Denk hierbij aan wol van Texelse schapen en lokaal verbouwde hennep.

Het effect van een Avek matras op uw nachtrust

Een goede nachtrust wordt voor een deel bepaald door een goede boxspring of goed matras. Maar iedereen is anders. Waar de ene persoon een zacht matras prettig vindt, vindt de ander een steviger matras juist prettig.

Samen met u kijken wij naar de diverse mogelijkheden die Avek biedt als het gaat om bedden. Houdt u van eenvoudig of juist strak of speels?

Persoonlijke boxspring met persoonlijk matras

Wat zou dat toch fijn zijn: een persoonlijke boxspring voorzien van een matras die past bij uw slaaphouding. Een bed zoals u dat wilt: Eastborn maakt het mogelijk.

Van materiaalkeuze tot kleur tot de techniek; kies de afwerking die u graag wilt, helemaal in uw stijl.

Eastborn maakt uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings waarbij u kunt kiezen uit acht comfortabele matrassen.

Uniek: Jouw allergie de baas met de Fresh Air Boxspring.

Wie goed slaapt heeft een betere dag

Niets is zo vervelend als al niesend in bed liggen van de hooikoorts of andere allergenen. Alle vormen van ventilatie weren om te zorgen dat dit niet binnenkomt, is ook geen optie. Is slapen zonder last te hebben van hooikoorts in een koele ruimte een utopie? Nee!

Fey en Rikels Slaapexperts introduceren een uniek concept in Nederland. In de boxsprings met Dyson FreshAir technologie is een luchtreiniger Dyson Pure Cool™ Link geïntegreerd.

Overige merken

Perzona
Butterfly
Ubica
Wacore
Swissflex
Velda
Avek
Silvana
Poseidon
Geltex