De merken van Rikels Slaapexperts!

Wij hebben een uitgebreide collectie kussens, boxsprings, matrassen, waterbedden, ledikanten, bedetextiel en accessoires. De producten zijn leverbaar in verschillende afmetingen, kleuren en designs. Zo is er altijd wel een slaapsysteem dat past bij uw wensen. 

Of u nou op zoek bent naar een klassieke boxspring of een passend matras voor uw rugklachten? Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige producten van topmerken als SertaM Line, Silvana en Viking 

silvana logo
Het belang van een goed hoofdkussen!

Bij Silvana staat het bieden van een comfortabele nachtrust centraal. Want de juiste nachtrust zorgt ervoor dat u opgeladen bent voor de volgende dag. 

En daarom heeft Silvana hoogwaardige kussens en dekbedden ontwikkeld die zo goed mogelijk aansluiten op uw persoonlijke slaap voorkeuren.

De Silvana Support collectie hoofdkussens bestaat uit verschillende hardheden uiteenlopend van extra zacht tot zeer stevig met ingebouwde neksteun. 

Of dekbedden in verschillende warmteklassen die zijn voorzien van Outlast® materiaal, waardoor ze de juiste lichaamstemperatuur reguleren.

Beddengoed van Kayori
Happiness in everyday moments

Dekbedden van Kayori zijn gemaakt van duurzame producten met oog voor elk verfijnd detail.  

De schoonheid van deze dekbedden zit hem in het gebruik van natuurlijke materialen die zich kenmerken door rijke kleuren en subtiele teksturen. 

Met een dekbed van Kayori slaapt u onder zeer zacht linnen. Dekbedovertrekken van Kayori zijn namelijk gemaakt van 100% organic katoen. 

Kortom, een echt plaatje in uw slaapkamer! 

Swissflex
Geborgenheid in de hoogste klasse

Een slaapsysteem die uw lichaam op elk vlak goed ondersteund? Swissflex is uw slaapmaatje. Swissflex maakt al ruim 60 jaar lattenbodems, boxsprings en matrassen van topkwaliteit die bijdragen aan het best denkbare slaapcomfort.

Bedsystemen die voor iedere behoefte een individuele slaapoplossing bieden. Dus ook voor die van u! 

Met Swissflex ligt u in iedere gewenste houding uitstekend en worden uw spieren volledig ontlast, waardoor u slaapt als nooit tevoren.

kreamat bed boxspring
kreamat logo
Puur Belgisch Slaapcomfort

Nieuw bij Rikels Slaapexperst: Kreamat! 

Kreamat maakt al meer dan 30 jaar flexibele slaapoplossingen waarmee zij maximaal inspelen op uw persoonlijke slaapbehoefte. Een slaapbehoefte die is afgestemd op onder andere uw persoonlijke bouw, leeftijd, geslacht en gewicht. 

Kreamat heeft de wereld van de boxspring naar een hoge niveau getild. Dit doen ze met hun unieke gepatenteerde schoudertechniek, die is ontwikkeld voor de schouderzone.

Serta bedden!
Het best bewaarde slaapkamergeheim

Met Serta mag u vertrouwen op 80 jaar ervaring en kiest u voor een innovatief slaapsysteem en echt slaapcomfort. De uitgebalanceerde opbouw van de Serta matrassen zorgt voor een optimale ondersteuning.

En voegen we daar de prachtige ontwerpen aan toe?
Dan halen we een superdeluxe hotelervaring in huis!

Een royalty matras in uw eigen slaapkamer. Handgemaakt.

serta
Echt Scandinavisch slaapcomfort?
Viking drie jaar op rij het beste beddenmerk uit Zweden

NU ook bij Rikels Slaapexperts.

De Zweedse Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland. Het resultaat? Bedden van ongekende kwaliteit en met uitzonderlijk comfort 

U krijgt dan ook 25 jaar garantie op frame- en veerbreuk

Uw nachtrust optimaal benutten?
M line; Sleep well. Move better

Het dagelijks leven vraagt steeds meer van ons: hard werken, intensief sporten, zorg voor familie, door de week en in het weekend. En het lichaam waar we steeds meer van verlangen, heeft een goede nachtrust nodig om energie op te doen voor de nieuwe dag!

Met een M line matras slaapt u dieper en kunt u gemakkelijker draaien in de nacht en u ontwaakt fris. Daarnaast bent u verzekerd van perfecte ventilatie en optimale hygiëne. Daarmee haalt u het maximale uit de nacht.

M Line
Verlangen naar een goede nachtrust?
Als beste getest door de consumentenbond

Bij mensen thuis, maar ook in luxe hotels en aan boord van cruiseschepen: overal geniet u van een weldadige nachtrust op een  Pullman matras of Pullman bed.

Wist u dat Pullman al ruim 150 jaar zich richt op slaapcomfort
en hierin toonaangevend is?

Mérens: Een uniek product
Met de hand vervaardigd

Waar het eerder heel normaal was om op grote schaal gefabriceerde producten te gebruiken, zijn we ons nu steeds meer bewust van de afkomst van de producten. We zijn meer op zoek naar producten die milieuvriendelijk zijn en gemaakt met duurzame materialen.

Mérens is een Nederlands merk dat hier veel aandacht aan besteed. Zij werken met zo veel mogelijk grondstoffen uit Nederland om de uitstoot van transport te beperken. Denk hierbij aan wol van Texelse schapen en lokaal verbouwde hennep.

merens
avek boxspring fier
Het effect van een Avek matras op uw nachtrust

Een goede nachtrust wordt voor een deel bepaald door een goede boxspring of goed matras. Maar iedereen is anders. Waar de ene persoon een zacht matras prettig vindt, vindt de ander een steviger matras juist prettig.

Samen met u kijken wij naar de diverse mogelijkheden die Avek biedt als het gaat om bedden. Houdt u van eenvoudig of juist strak of speels?

Persoonlijke boxspring met persoonlijk matras

Wat zou dat toch fijn zijn: een persoonlijke boxspring voorzien van een matras die past bij uw slaaphouding. Een bed zoals u dat wilt: Eastborn maakt het mogelijk.

Van materiaalkeuze tot kleur tot de techniek; kies de afwerking die u graag wilt, helemaal in uw stijl.

Eastborn maakt uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings waarbij u kunt kiezen uit acht comfortabele matrassen.

eastborn
Uniek: Jouw allergie de baas met de Fresh Air Boxspring.
Wie goed slaapt heeft een betere dag

Niets is zo vervelend als al niesend in bed liggen van de hooikoorts of andere allergenen. Alle vormen van ventilatie weren om te zorgen dat dit niet binnenkomt, is ook geen optie. Is slapen zonder last te hebben van hooikoorts in een koele ruimte een utopie? Nee!

Fey en Rikels Slaapexperts introduceren een uniek concept in Nederland. In de boxsprings met Dyson FreshAir technologie is een luchtreiniger Dyson Pure Cool™ Link geïntegreerd.

Een Poseidon waterbed
The art of sleeping!

Bent u opzoek naar modern slaapcomfort met een matras dat zich volkomen aanpast aan uw slaapgedrag? Wist u bijvoorbeeld dat een waterbed optimale ondersteuning biedt en het een hygiënisch slaapoppervlak is?

Wij delen graag de voordelen van slapen op een waterbed met u. Als u eenmaal een waterbed heeft geprobeerd, wilt u niets anders meer.

poseidon
Een Beka Geltex matras
Slaap lekker!

De plek waar u nog eeeeeeventjes blijft liggen, nog even indut, wegdroomd, ligt wanneer u zich ziek voelt of misschien nog even wat leest. De plek die zorgt voor het herstel van het lichaam. Het verlichten van lichamelijke klachten. Wij hebben het over uw bed. Of nog wel specifieker: uw matras.

Sinds 1985 is Beka al bezig met innovatieve slaaptechnologie. Deze slaaptechnologie in combinatie met meesterlijk vakmanschap en een mooie afwerking zorgen voor het perfecte slaapcomfort.

Overige merken

Velda
Butterfly
Ubica
Geltex
Wacore