Eastborn topdekmatras

Net dat beetje extra met luxe met Eastborn

Maak uw nachtrust extra comfortabel met een topper van Eastborn

Gunt u uzelf nét dat beetje extra? Gewoon omdat u het verdient. Dat kan met een topper van Eastborn. Een topper van Eastborn is namelijk de finishing touch voor uw bed en draagt bij aan een uitstekende nachtrust.

Het dunne, zeer zachte matras is ongeveer 8 cm dik. Leg een topper van Eastborn bovenop uw matras en het genieten kan beginnen! Het uitbreiden van uw matras met een topdekmatras zorgt namelijk voor een extra comfortabel ligcomfort.

Zodra u gaat liggen voelt het topdekmatras lekker zacht aan. Het zal voelen alsof u zweeft op wolken. Klinkt dat al niet heerlijk? Ondanks het toevoegen van het topdekmatras, blijft het matras de juiste ondersteuning bieden aan uw lichaam. U kunt de topper eenvoudig keren, draaien en luchten. Dit draag bij aan een ‘goed’ slaapklimaat en bevorderd de levensduur van de slaapcombinatie.

Materiaal van een Eastborn topdekmatras

De topdekmatrassen van Eastborn zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals comfortschuim, ViVid-foam, latex of Dynamic Comfort Foam.

Neem bijvoorbeeld het Eastborn topdekmatras van latex. Een topdekmatras dat is gevuld met latex en uw lichaam flexibel ligcomfort biedt. Dit materiaal is erg duurzaam en beschikt over veel veerkracht. Daarnaast is het ook erg rekbaar, waardoor het latex topdekmatras zich naar uw lichaam zal vormen.

Alle topdekmatrassen van Eastborn hebben een behandeling met Sensity® ondergaan. Hierdoor weren ze huisstofmijt en schimmels. En wist u dat ze ook een afneembare tijk hebben die gemakkelijk in de wasmachine kan? En dat is super handig voor van die vervelende vlekken.

latex topmatras

Waarom kiezen voor Eastborn?

boxspring sand by eastborn
Altijd een frisse topper

De toppers van Eastborn zijn behandeld met Sensity. Dit zorgt ervoor dat de voedingsbodem voor huisstofmijt en allergenen aan uw matras wordt onttrokken. U slaapt met Eastborn dus altijd schoon en fris!

Beste materialen

Deze topper wordt ‘gewoon’ gemaakt op eigen bodem. Puur Hollands vakmanschap! En de producten die worden gebruikt voor het vervaardigen van een Eastborn matras worden zeer zorgvuldig uitgezocht.

handgemaakt
Danny over Eastborn topdekmatrassen:

”De Eastborn Topdekmatrassen zijn voorzien van de meest geavanceerde materialen. Hierdoor bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw specifieke slaapwensen.”

Danny
Toppers van Eastborn
Een greep uit ons assortiment topdekmatrassen
Topper van ViVid-foam
vivid foam topdekmatras
Hoe later op de avond, hoe lager uw lichaamstemperatuur. Maar, tegelijkertijd wordt uw huid stukken warmer. Het is tijd om lekker uw bed in te gaan. ViVid-foam zorgt voor een optimale afvoer van lichaamswarmte. Het schuim beschikt over bijzondere eigenschappen. Het werkt verkoelend, drukverlagend en biedt een uitstekende warmteregulatie. Zo kunt u profiteren van een perfect slaapklimaat. Ook zorgt dit schuim voor geleidelijk toenemende support en veerkracht. Kortom, alles voor de juiste nachtrust en slaaphouding! Slapen op een topdekmatras van ViVid-foam zorgt ervoor dat u beter zult slapen en meer energie heeft overdag.
Topper van comfortschuim
Dit topdekmatras is gevuld met een koudschuim vulling. Het voordeel van een koudschuim topper is dat deze zich makkelijk aanpast aan uw lichaamshouding. Hierdoor is dit materiaal uitermate geschikt voor iemand met bijvoorbeeld rugklachten. Bent u een echt onrustige slaper? Koudschuim beschikt ook over veel veerkracht, waardoor u makkelijk kunt draaien in uw slaap.
Eastborn matras

Is uw huidige matras aan vervanging toe? Combineer uw topdekmatras van Eastborn met een Eastborn matras. U lichaam krijgt zo de perfecte ondersteuningen en u kunt heerlijk slapen. Zo bent u als u opstaat helemaal klaar voor de dag. En zit u vol energie!

In onze showroom hebben wij verschillende modellen, waardoor er voor elk slaaptype een geschikt (topdek)matras is! Onze slaapspecialisten adviseren u graag een passende slaapoplossing. Tot snel.

p12 eastborn matras
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Een Eastborn topper zelf ervaren?
Maak een afspraak en bezoek onze showroom!