Eastborn boxspring

Dan wordt u pas heerlijk wakker!

Eastborn slaapsystemen

Heeft u wel eens een slechte nachtrust gehad? Om het uur wakker of de slaap zelfs niet kunnen vatten? Zo’n nacht waarbij u eigenlijk elk uur van de klok wel heeft gezien. Dit zijn van die nachten die u liever niet of nauwelijks heeft. Met een Eastborn boxspring is dit verleden tijd! Geen last meer van slaapproblemen, maar lekker dat klokje rond slapen.

Bij Eastborn vinden ze het namelijk heel belangrijk dat u een goede nachtrust heeft. Want een goede nachtrust geeft u energie voor de volgende dag. Elke nieuwe dag is er één met nieuwe kansen, uitdagingen en belevenissen. Kortom, zonde als u daar niet van kunt genieten.

De boxsprings van Eastborn zijn gemaakt van de beste materialen en voorzien van een uniek pocketvering systeem. En er zijn verschillende lijnen matrassen, met elk hun eigen eigenschappen. Zo is er altijd wel een Eastborn slaapsysteem dat past bij uw slaapwensen.

Eastborn elektrische boxspring

07:30, de wekker gaat en de eerste zonnestralen schijnen tussen de jaloezieën door uw slaapkamer in. U heeft heerlijk geslapen en zit vol energie. Klaar om aan de dag te beginnen: ‘let’s go’. 

Waar heeft u deze goede nachtrust aan te danken? Het antwoord is simpel: Eastborn Ruby! Want welk type slaper u ook bent (rug, zij of buik), met deze boxspring slaapt echt iedereen perfect. Uw lichaam wordt namelijk uitstekend ondersteund.

Deze boxspring is verkrijgbaar als vlakke of als elektrische variant. Heeft u moeite met in- en uitstappen? Dan raden wij de vlakke Eastborn Ruby aan. Dit is een wat hogere variant. En dat ‘hoge’ slaapt fantastisch en ziet er ook nog eens super strak uit.

Bent u iemand die vaak op bed nog even tv kijkt of een boek leest, voordat u gaat slapen? Dan adviseren wij u de elektrische variant. 

Deze Eastborn electrische boxspring is eenvoudig in de door u gewenste stand te zetten. Bovendien zijn beide kanten apart verstelbaar. Dat is wel net zo makkelijk!

boxspring van eastborn donkergrijs

Leuke extra's van Eastborn!

boxspring eastborn hoofdbord

Eastborn boxspring hoofdbord

Het hoofdbord van een Eastborn boxspring is geheel af te stemmen naar uw eigen wensen. Hoofdborden van een Eastborn boxspring zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. Maar ook in verschillende stijlen, van landelijk tot modern. Op deze manier past er altijd wel een Eastborn boxspring bij uw slaapkamer interieur.

Eastborn nummer 10: als beste getest!

Natuurlijk beslist u zelf hoe tevreden u bent over uw Eastborn Boxspring, maar het is wel leuk om te weten dat de Eastborn nummer 10 al drie keer is uitgeroepen tot beste boxspring door de Consumentenbond. Dit was één keer in 2012 en zelfs twee keer in 2014!

eastborn boxspring
Karel over Eastborn boxsprings:

”Dit is onze betrouwbare beddenmaker uit het Twentse Vroomshoop, onze familie doet al zaken met Eastborn sinds de jaren ’70. 

Het is een zeer betrouwbare partner die matrassen en boxsprings maakt
op een zeer degelijke wijze zoals het hoort.”

Uw boxspring van Eastborn
Een greep uit het assortiment Eastborn
Boxspring Linden
boxspring sand by eastborn
Het hoofdbord van deze Eastborn boxspring heeft een modern design met smalle lijnen en is gemaakt van een luxueuze stof. De metalen poten maken deze boxspring helemaal van deze tijd! Til het comfort naar een hoger niveau door deze boxspring te combineren met een Eastborn Sixty matras.
Boxspring Oak
boxspring sand eastborn
Met deze boxspring geniet u van het beste van twee werelden. Een moderne boxspring met een landelijk tintje: dat is Boxspring Oak. Deze boxspring is zelfs zonder de poten al extra hoog. En dat is erg handig om het in- en uitstappen makkelijker te maken. Ook zet u deze boxspring eenvoudig met de afstandsbediening in de gewenste stand.
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Uw slaapkamer verrijken met Eastborn?
Bekijk de modellen in onze showroom!