Slapen in Harderwijk met Rikels Slaapexperts

Boxspring kopen in Harderwijk

U woont in Harderwijk en het is tijd voor een nieuw bed, matras of hoofdkussen. Of gaat u een boxspring kopen? Hiervoor kunt u terecht bij Rikels Slaapexperts, de specialist boxsprings in de regio Harderwijk. Maar u kunt ook terecht voor een boxspring in Zwolle, Wezep, Meppel en Hattem. 

Dé beddenspecialist omgeving Harderwijk vind je in Rikel Slaapexperts

In onze showroom kunt u inspiratie op doen voor uw slaapkamer. In ons ruime assortiment vindt u bedden, boxsprings, matrassen, kussens en accessoires voor de slaapkamer. Wij kunnen u meer vertellen over merken, zoals M Line, Serta en Pullman. Om een juiste keuze te maken, zorgen wij dat u de juiste informatie ontvangt. Passend bij uw wensen. Als slaapspecialist willen we graag weten hoe u slaapt. Rugslaper of juist op de buik? Of zijn er lichamelijke klachten waar u rekening mee moet houden? Een boxspring kopen in Harderwijk betekent eens even goed stil staan bij uw slaapwensen. Bezoek daarom Rikels Slaapexperts!

Slapen in een boxspring - Rikels Slaapexperts

Gaat u voor een nieuw ledikant of boxspring? Ons eerste advies is om hier echt even de tijd voor te nemen. Laat u goed adviseren, want de komende 10 tot 15 jaar slaapt u mogelijk op het nieuwe bed. Rikels Slaapexperts is een familiebedrijf. Met ruim 100 jaar kennis en ervaring kunt u van ons aannemen dat we alleen voor het beste gaan. Voor maximaal slaap resultaat! 

Onze winkel vindt u in Zwolle aan de woonboulevard. Ongeveer 30 minuten rijden vanaf Harderwijk. U kunt de auto goed en gratis parkeren. Er is volop ruimte. Zelfs voor de deur.

En bent u slecht ter been? Of heeft u de kinderwagen mee? Wij hebben naast de trap ook een lift, want onze winkel bevindt zich op de eerste verdieping.

In onze ruime assortiment bedden, van ledikant tot boxspring, vindt u ook vele bekende boxspring merken. Denk bijvoorbeeld aan Avek, Serta, Eastborn en Beka. U kunt in onze showroom de verschillende boxsprings zien en ervaren in onze Experience Room. 

En zoekt u een nieuwe stijl voor uw slaapkamer of juist een boxspring op maat passend bij uw huidige slaapkamer? Onze boxsprings zijn leverbaar in verschillende maten. Bijvoorbeeld 160×200 of 200×200. Een aantal boxsprings gaan zelfs tot 200×220.. 

Ook kunt u bijpassende nachtkastjes, kledingkasten en andere accessoires bij ons vinden. U kunt de (nieuwe) stijl helemaal doorvoeren in uw slaapkamer. 

Boxspring kopen in Harderwijk

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u in de ochtend beter uit bed kan komen. En hier is een goed bed voor nodig. Een ledikant of een boxspring. Maak om te komen tot een goede keuze gebruik van de expertise van onze beddenspecialisten.

Onze medewerkers vragen u naar de wensen, maar vragen ook door. Waarom is uw bed aan vernieuwing toe?, houdt u van een hard of zacht matras?, bent u allergisch? etc. Bij Rikels Slaapexperts wordt het plaatje steeds duidelijker en komen we steeds dichter bij het bed dat past bij u. En is de wens een boxspring? Dan zit u bij Rikels Slaapexperts zeker goed.

Rikels Slaapexperts is een beddenspeciaalzaak en denkt in mogelijkheden. Heeft u hét bed gevonden, ledikant of boxspring of wordt het alleen een nieuw matras? Wij komen uw bed-keuze thuis afleveren en monteren ook, zelfs in Harderwijk!

Beddenwinkel Harderwijk

U zoekt een beddenwinkel in de regio Harderwijk? Een beddenwinkel waar u terecht kunt met vragen, waar uw wensen centraal staan en u een antwoord kan verwachten van de specialist? Waar u met de juiste informatie naar huis gaat? Dan kunt u zeker bij Rikels Slaapexperts uit Zwolle terecht.

Wilt u eerst informatie inwinnen en inspiratie opdoen? Voor een matras, ledikant of boxspring? Heeft u een vraag over de maten boxsprings die leverbaar zijn? Of bent u alleen op zoek naar een hoofdkussen. Wij, bij Rikel Slaapexperts, helpen u graag verder.

Door het brede assortiment aan boxsprings, matrassen, kussens, waterbedden, ledikanten en de vele soorten accessoires is er volop keuze. En is de kans dat u datgene vindt waar u naar op zoek bent erg groot. 

Wilt u graag, voordat u naar de winkel komt, informatie inwinnen? Bel ons gerust eerst even. En anders maakt u een afspraak met een van onze beddenspecialisten in de regio Harderwijk voor een vervolg. U bent daar helemaal vrij in.

 

Boxspring: wat zijn de voordelen

Een boxspring is een heerlijk bed om op te slapen. Er zijn vele mogelijkheden, van standaard tot exclusief. Van basic tot elektrisch. Een boxspring is leverbaar in verschillende stijlen. Door gebruik te maken van verschillende kleuren, stoffen en materialen. 

Hierdoor past een boxspring binnen ieder slaapkamer interieur. Of dit nu landelijk, industrieel, klassiek of modern is. 

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om een boxspring thuis uit te proberen. Tot 90 dagen. Wij zorgen dat de boxspring bij u thuis komt en in elkaar wordt gezet. Volledig op de service van Rikels Slaapexperts. 

Verder heeft een boxspring van Rikels Slaapexperts nog een aantal voordelen die we graag even delen. Hierbij kunt u denken aan de uitstaphoogte. Een boxspring staat bekend om de hoge instap, maar er zijn ook boxsprings die een lage instap hebben.

Daarnaast biedt een boxspring veel comfort. Een goede ventilatie en juist vochtregulatie. En zorgt het voor de verschillende lagen waar de boxspring uit bestaat voor een goede verdeling van het lichaamsgewicht.

 

Vaste- of verstelbare boxspring in Harderwijk

U heeft de keuze gemaakt voor een matras en een topper. Heeft u al nagedacht over een vaste- of verstelbare boxspring? Met een elektrische boxspring kiest u voor nog iets meer comfort. Denk bijvoorbeeld aan het in en uit bed stappen, u kunt heerlijk comfortabel tv kijken of een boek lezen in bed. 

En dat is niet het enige voordeel. Met een elektrische boxspring is het mogelijk dat ieder zijn eigen slaapstand instelt.  Dus u kunt de boxspring zo instellen dat u heerlijk kunt tv kijken, terwijl u partner alvast heerlijk gaat liggen. 

Een elektrische boxspring kopen in Harderwijk? Bij Rikels Slaapexperts hebben we in de showroom verschillende elektrische boxsprings staan. U kunt denken aan merken, zoals Serta en Eastborn. Het is mogelijk om een elektrische boxspring op maat te bestellen. 

Er is een keuze tussen lengte en breedtematen, waarom 180×200, 200×200 en zelfs nog een maat ruimer 200×220. Welke maat heeft uw voorkeur?

 
eastborn bendigo boxspring met topper
Bed Mintjens

Pullman boxspring Harderwijk

Bent u op zoek naar een Pullman boxspring in Harderwijk? Een Pullman boxspring is een boxspring waar u veel comfort en luxe ervaart. Dit komt door het pocketveringsysteem wat over de hele breedte van het bed verdeeld is.

Tevens is de boxspring voorzien van een open celstructuur. Het voordeel hiervan is dat het bed goed kan ventileren.

Kortom alle ingrediënten voor een goede nachtrust. Een boxspring kopen in Harderwijk? Rikels Slaapexperts is officieel verkooppartner van Pullman. En heeft daardoor een ruim assortiment aan te bieden.

Naast boxsprings uit de standaard collectie van Pullman leveren wij ook uit de Original of Expres collectie van Pullman. Kom gauw eens langs in onze winkel in Zwolle.

Mérens boxspring Harderwijk

Gaat u voor een Mérens boxspring, dan kiest u voor ambachtelijk maatwerk en verantwoorde en natuurlijke materialen. Verder wordt bij een Mérens boxspring rekening gehouden met uw lichaamslengte, gewicht en slaaphouding. Een boxspring helemaal afgestemd op uw wensen met als een doel uitgerust wakker worden. 

Op zoek naar een Mérens boxspring in de omgeving Harderwijk? Dan nodigen wij u uit om langs te komen in onze showroom. Naast de boxsprings van Mérens hebben wij ook topdekmatrassen en matrassen in ons assortiment. 

 
Velda boxspring Physio
plain eastborn grijs boxspring

Eastborn boxspring Harderwijk

Een Eastborn boxspring draagt bij aan een geweldige nachtrust. Met Eastborn kunt u rekenen op een boxspring die gemaakt is van de beste materialen en is voorzien van een buitengewoon pocketveringsysteem.

Eastborn heeft om de boxspring af te maken diverse matraslijnen ontwikkeld, zodat u kunt profiteren van een uitstekend slaapcomfort. In onze showroom hebben wij verschillende Eastborn boxsprings staan die u kunt uitproberen.

Bent u er al uit?
Boxspring kopen in Harderwijk? Kom langs en laat u inspireren!