Beka boxspring

Slapen op beste plek ter wereld!

Beka boxspring, slapen als nooit tevoren!

Om een goede nachtrust te garanderen is, naast een goed matras, een goed slaapsysteem essentieel. En dat ‘goede slaapsysteem’ vindt u bij Beka. Een boxspring van Beka wordt namelijk gemaakt van zeer goede materialen, waardoor ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. En dat ziet u terug in de gehele afwerking van de boxspring.

Maar, wat maakt een boxspring van Beka nou écht uniek? De boxspring, het matras en het hoofdbord zijn uitstekend op elkaar afgestemd, waardoor ze echt naadloos op elkaar aansluiten. En, u kiest gewoon zelf wat past bij uw slaapkamer. Een hoog of laag hoofdbord? Pootjes van 10 of 15 cm? Een blauwe, grijze, zwarte of rode boxspring? U bepaalt! Met Beka is echt alles mogelijk.

Ook zijn de boxsprings van Beka verkrijgbaar in drie verschillende diktes. Zo is er voor iedereen een ideale instaphoogte. Leg op die Beka boxspring vervolgens een Geltex matras van Beka en u geniet van fenomenaal slaapcomfort. Want met Beka is slapen nog nooit zó fijn geweest!

Beka boxspring met geltex matras

Zoekt u een nieuw matras? De keuze voor een geschikt matras is niet altijd even makkelijk. Er is enorm veel keus en iedereen heeft eigen slaap voorkeuren, waardoor niet elk matras geschikt is.

Combineer uw beka boxspring met een geltex matras. Beka heeft namelijk verschillende geltex matrassen ontwikkeld, zodat er voor ieder slaaptype een oplossing is.

De geltex technologie zorgt ervoor dat u elke dag met een uitgerust gevoel wakker wordt. Week in week uit. Daarnaast zorgen de matrassen voor een uitstekende ventilatie, goede ondersteuning en drukverlaging. Kortom, haal alles uit uw nachtrust en combineer uw Beka boxspring met een geltex matras.

Beka boxspring en matras

Beka boxspring cubic

De Beka boxspring cubic is er in meerdere varianten, waardoor hij geschikt is voor rug,- buik- en zijslapers. Neem de Beka boxspring cubic 16. Deze gestoffeerde boxspring is voorzien van een pocketvering systeem met daarbovenop PU-schuim. In de box zitten 7 ergonomische comfortzones, die zorgen voor uitmuntende ondersteuning van uw lichaam.

Of wat dacht u van de Beka boxspring cubic 25? Deze boxspring is ook compleet gestoffeerd en heeft naast een pocketvering systeem, PU-schuim en 7 ergonomische comfortzones, ook Geltex Foam. Het Geltex Foam zorgt voor ongeëvenaard slaapcomfort.

Dennis over Beka boxsprings:

”Ken je dat gevoel dat je ervaart als je je neervlijt in pure luxe en deugddoend comfort? Die zalige ervaring dat je weer helemaal jezelf wordt? Die unieke gewaarwording dat de dag van je afglijdt? Dat gevoel wil Beka® je schenken. 

Al sinds 1935 creëren we bij Beka® daarom voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort. 

Een unieke plaats waar je herbront, nog-eventjes-wat-leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en … geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek waar je ’s ochtends met plezier je ogen opent, klaar voor een wonderlijk nieuwe dag. Die plaats is jouw Beka® bed. De beste plek ter wereld.”

Dennis
Een greep uit onze boxsprings van Beka
De beste plek ter wereld!
Curve
beka
De boxspring Curve is een vlakke boxspring, met een hoogte van 25 cm, die is gestoffeerd met meubelstof. De stof van de boxspring is geschikt voor mensen met een gevoelige huid, doordat de stof een hypoallergene werking heeft. Deze boxspring beschikt over 7 comfortzones die bijdragen aan een goed ligcomfort en is ook beschikbaar in Geltex uitvoering.
Platform
beka
Ook de boxspring Platform is een gestoffeerde, hypoallergene boxspring van meubelstof. De boxspring is iets lager dan de Curve, namelijk maar 16 cm hoog (zonder poten). Hij beschikt ook over 7 comfortzones en is verkrijgbaar met gestoffeerde matras.
Beka boxspring elektrisch


De boxsprings van Beka zijn verkrijgbaar in vlakke of verstelbare variant. Maar voor wie nét dat beetje extra comfort wil, is een elektrische boxspring van Beka een echte aanrader! Deze boxspring is namelijk voorzien van 2 motoren en het hoofd- en/of voeteneinde zijn eenvoudig met één druk op de knop verstellen. U kunt het bed, bij vermoeide benen, rugklachten of als u tv wilt kijken, snel in de gewenste stand zetten. De afstandsbediening is verkrijgbaar in draadloze variant. En voor wie ook altijd de afstandsbediening van de tv kwijt is, is er ook een variant met kabel 🙂

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Lekker slapen met Beka?
Maak een afspraak en bezoek onze showroom!