Een M line matras; Sleep well. Move better

Dennis

Een M line matras koop je bij Rikels Slaapexperts

Dennis Schouten (bedrijfsleider / verkoopadviseur) van Rikels Slaapexperts vertelt:

“Het dagelijks leven vraagt steeds meer van ons: hard werken, intensief sporten, zorg voor familie, door de week en in het weekend. En het lichaam waar we steeds meer van verlangen, heeft een goede nachtrust nodig om energie op te doen voor de nieuwe dag! Een M line matras draagt hier aan bij.”

“M line sluit aan bij hetgeen wij belangrijk vinden: goed en gezond slapen. Heeft u lichamelijke klachten en zoekt u een nieuw matras, neem M line dan zeker mee in uw zoektocht. De matrassen bieden een goede drukverdeling en zorgen dan ook dat uw lichaam goed kan herstellen tijdens de slaap. Daarom hebben wij gekozen om M line op te nemen in ons assortiment.”

Met een M line matras slaapt u dieper en kunt u gemakkelijker draaien in de nacht en ontwaakt fris. Daarnaast bent u verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne en daarmee haalt u het maximale uit de nacht.

Goed slapen begint met de juiste techniek. Maar slapen is meer dan techniek. Design en uitstraling zijn minstens zo belangrijk. M line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet (en voelt) dat het ook van binnen altijd goed zit.

M line matras slow motion hybrid 7

De M line belofte

Een M line matras: Sleep well. Move better.

Video afspelen

100 dagen omruilgarantie

Nooit meer uw matras keren

10 jaar garantie

DE oplossing bij veel klachten

Duurzaam en zeer hygiënisch

Gemakkelijk wasbaar

Waarom een matras van M Line?

Gezond slapen

Gezond slapen. Goed slapen, herstellen in de nacht en weer beter kunnen bewegen overdag. Dat is waar M line voor staat. Daarnaast biedt M line DE oplossing voor mensen die kampen met: reuma, fibromyalgie, spierdystrophie, frozen shoulders of lage onderrug klachten zoals die veel voorkomen bij de dames.

De perfecte drukverlaging en ondersteuning

Het visco-elastische schuim in de bovenlaag van uw M line matras, vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Op die manier wordt de druk verlaagd en heeft u optimale ondersteuning in de nacht. In de loop van de tijd zal uw matras zachter gaan aanvoelen, doordat uw M line zich naar uw lichaam gaat vormen. Hierdoor zal de drukverdelende werking van het matras juist verbeteren.

Hygiëne

Een M line matras is vooral ook praktisch en hygiënisch in gebruik. M line matrassen hebben een ‘dekseltje’. De hoes kunt u eenvoudig afritsen, wassen en in no-time is uw M line weer heerlijk opgefrist.

Nooit meer uw matras keren!

De M line Slow Motion matrassen zijn eenzijdig beslaapbaar. U hoeft uw matras niet mee te keren. Om de levensduur van uw matras te verlengen adviseren wij u wel de matras ongeveer eens in de twee maanden te draaien van hoofdeinde naar voeteneinde.

100 dagen omruilgarantie

Om het comfort van M line matrassen goed te kunnen ervaren, heeft u 100 dagen omruil­garantie op alle 1-persoons M line matrassen M line biedt voor M line matrassen ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras bij de koper niet aan de verwachting voldoet, kan hij of zij het matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras.

10 jaar garantie

Met een M line product investeert u in kwaliteit en gegarandeerde zekerheid! Zo bent u verzekerd van vele jaren slaapplezier. M line matrassen en kussens worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en alle producten worden uitvoerig getest door gerenommeerde instituten. Op alle M line producten zijn dan ook uitstekende garantievoorwaarden van toepassing.

Een greep uit ons M line assortiment

multi motion

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!