Eastborn matrassen

Altijd een goede nachtrust!

U wordt heerlijk wakker met een Eastborn matras

Wie wil dat nou niet? Elke dag fris en fruitig uit bed komen, vol energie. Klaar om aan de nieuwe dag te beginnen. Want elke dag is om van te genieten! Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn. Nou, niet met een Eastborn matras. De tijd van slecht slapen is voorbij. Vanaf nu zult u alleen nog maar heerlijk slapen.

Eastborn heeft matrassen ontwikkeld voor elk type slaper. Want hoe u slaapt, zegt iets over welk type matras u nodig heeft. Dus of u nou een buik-, rug- of zijslaper bent. Eastborn heeft een passende oplossing voor u! En elk type matras is ook nog eens verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

Benieuwd welke slaapoplossing Eastborn voor u heeft? Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Want een Eastborn matras koopt u natuurlijk bij Rikels Slaapexperts.

Samen slapen

Samen slapen op één matras is toch het lekkerst. Geen last van een vervelende naad in het midden van uw bed. Maar wat als u beiden een andere hardheid prettig vindt? 

In dat geval heeft u beiden een eigen matras en dus wel die vervelende naad.

Eastborn heeft hiervoor een goede oplossing ontwikkeld. Met de ‘Je t’aime’ uitvoering van Eastborn is het mogelijk om twee pocketvering systemen met diverse hardheden te verwerken in één matras. 

Zo ontstaat er één matras met aan elke kant een eigen ligcomfort.

Samen slapen is nog nooit zo fijn geweest!

boxspring eastborn grijs

De voordelen van een Eastborn matras

Eastborn P8 matras
Sensity

Altijd een fris en schoon matras met Sensity! De tijk van een Eastborn matras heeft namelijk een speciale behandeling ondergaan, waardoor de huisstofmijt zich niet aan het matras hecht.

Made in Holland

Een matras dat ook nog eens wordt gemaakt op Nederlandse bodem, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Want alleen het beste is goed genoeg voor Eastborn.

oranje/geel eastborn boxspring
eastborn boxspring sydney
Matrassen koppelen

Echt iets unieks! Het koppelen van uw matrassen. Heeft u twee losse matrassen op uw bed? De naad is waarschijnlijk iets waar u zich vaak aan stoort. Met een matras van Eastborn kunt u ze eenvoudig aan elkaar ritsen. Dus weg met die naad! En als u en uw partner beiden een andere hardheid prefereren, kunt u kiezen voor één matras met twee verschillende pocketvering systemen. Dit noemt Eastborn ook wel ‘Je t’ aime’.

Danny over Eastborn matrassen:

”De Eastborn matrassen zijn voorzien van een unieke pocketvering in combinatie met de meest geavanceerde materialen.

Hierdoor bieden wij altijd een passende oplossing voor jouw specifieke slaapwensen. De matrassen zijn leverbaar in diverse hardheden en verschillende comfortlagen om zo een matras op uw lichaam af te stemmen.”

Danny
Eastborn: ook voor u een passende oplossing
Een kijkje in ons assortiment Eastborn matrassen
Eastborn Hybrid matrassen
Dit matras is een fijne combinatie van een pocketvering systeem en schuim. Dit matras zorgt ook voor een goede afvoer van lichaamswarmte en geeft uw lichaam de juiste ondersteuning. Op een Hybrid matras van Eastborn kunt slapen op één zijde van het matras. Nu vraagt u zich vast af waarom dat is? Dat heeft alles te maken met een extra optie op deze serie. Een extra leuk detail aan deze serie is namelijk de mogelijkheid om het matras aan de onderkant te voorzien van stof. Hierdoor is uw matras voorzien van dezelfde stof als uw boxspring en passen ze goed bij elkaar.
Eastborn Sixty matrassen
Wilt u het allerbeste? Dan is een Eastborn Sixty matras een echte aanrader! Een matras met pocketvering systeem dat zorgt voor perfecte ondersteuning van uw lichaam. De latex comfortlaag maak dit plaatje helemaal compleet. Ook heeft de tijk een antibacteriële werking, waardoor u hygiënisch kunt slapen. Wist u dat dit matras zelfs door de consumentenbond is uitgeroepen tot beste pocketveermatras?
4 verschillende series Eastborn matrassen

U slaapt op uw eigen manier en heeft u eigen slaapvoorkeuren. Eastborn heeft dan ook verschillende matrassen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ze ieder type slaper een oplossing kunnen bieden. 

Bovendien zijn de matrassen te verkrijgen in verschillende hardheden. Er is écht voor ieder type slaper een passende slaapoplossing.

Eastborn maakt onderscheid in verschillende series namelijk: Q matrassen, H matrassen, Sixty matrassen en Plain matrassen.

Neem bijvoorbeeld de Plain serie van Eastborn. Deze serie bestaat uit drie matrassen met verschillende eigenschappen. De Plain Bronze is geschikt voor iemand die houdt van een stevig en stabiel ligcomfort. 

Alle series zijn voorzien van een uniek pocketvering systeem dat wordt gecombineerd met de meest moderne materialen. Wilt u het allerbeste uit uw nachtrust halen? 

Combineer een Eastborn matras dan met een Eastborn topper. De zachte bovenlaag zorgt voor extra comfort en een ontspannen lichaamshouding.

Warm of juist koud slapen?

De keuze voor het materiaal van uw matras is mede afhankelijk van uw manier van slapen. Slaapt u graag warm of liever lekker koel?

Een Eastborn matras van latex is erg geschikt voor iemand die het graag lekker warm heeft tijdens het slapen. Latex neemt lichaamswarmte op en houdt het vervolgens vast, waardoor de temperatuur in uw bed snel stijgt.

Houdt u van niet te warm, maar ook niet te koud? Dan is een Eastborn comfortschuim matras uitermate geschikt. Dit schuim ventileert goed en biedt daarnaast ook een goede lichaamsondersteuning. Bent u tot slot iemand die graag slaapt in een koele omgeving? Dan is ViVid-foam van Eastborn het meest geschikt. Een matras met uitstekende warmteregulatie.

Wilt u een Eastborn matras kopen? Dat kan bij Rikels Slaapexperts. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze slaapspecialisten. Wij hebben verschillende matrastypes die u in onze Experience Room kunt uitproberen. 

Op onze Eastborn matrassen kunt u 90 dagen proefslapen.  En wist u dat u na aankoop 5 jaar garantie heeft op een matras van Eastborn?

 

eastborn feel fit matras p6
eastborn olympic matras
eastborn feel fit p10 matras
Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Eastborn zelf ervaren?
Breng een bezoek aan onze showroom!