logo avek boxspring

Met een boxspring of matras van Avek

Beleef je de nacht in stijl

Het effect van een Avek matras op uw nachtrust

Wist u dat we bijna een derde van ons leven slapend doorbrengen? En zoals u vast ook weet, is een goede nachtrust cruciaal voor een goede gezondheid. Zowel voor de lichamelijke, als de geestelijke gezondheid.

Een goede nachtrust wordt voor een deel bepaald door een goede boxspring of goed matras. Maar iedereen is anders. Waar de ene persoon een zacht matras prettig vindt, vindt de ander een steviger matras juist fijner.

Samen met u kijken wij naar de diverse mogelijkheden die Avek biedt als het gaat om bedden. Houdt u van eenvoudig of juist strak of speels?

Kom langs in onze showroom aan de meubelboulevard in Zwolle en bekijk onze Avek collectie. Want … ‘u slaapt toch het liefst in uw eigen Avek bed?’

Altijd een bed op maat met Avek
verstelbaarheid avek bedden

Als het om design gaat, kunt u bij Avek kiezen uit verschillende designs, kleuren, stoffen en accessoires. Maar ook op het gebied van slaapcomfort zijn verschillende keuzes te maken. Denk hierbij aan verschillende hardheden, lengte- en breedtematen of de verstelbaarheid.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, wordt bijvoorbeeld transpiratievocht optimaal afgevoerd. Hierdoor krijgen schimmels en huisstofmijt al veel minder kans. Naast dat dit fris is, verlengt het ook de levensduur van het matras. 

Ook de pocketveringen gaan jarenlang mee. Kortom; jarenlang ontspannen wakker worden met een boxspring of matras van Avek.

Een impressie van onze Avek matrassen

Een bed op maat

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Gebruik hoogwaardige materialen

Optimaal slaapcomfort

Betrouwbaar vakmanschap

25 jaar garantie

Een bed op maat

Kwaliteit van Nederlandse

bodem

Gebruik hoogwaardige

materialen

Optimaal

slaapcomfort

Betrouwbaar vakmanschap

25 jaar garantie

Het merk Avek

Avek produceert sinds 1927 al bedden en matrassen van hoge kwaliteit. Door de kennis en ervaring die zich al 3 generaties ontwikkelt, weet Avek wat slaapcomfort is. Om dit optimale slaapcomfort te kunnen waarborgen, maakt Avek vrijwel alles zelf. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen.
Naast dat het bed natuurlijk moet zorgen voor optimaal comfort, mag het er ook leuk uitzien. Vaak is het bed het meest opvallende in de ruimte. Ook de verschillende designs van de Avek boxsprings komt van Nederlandse bodem. Voor een aantal modellen is er zelfs samengewerkt met een Nederlandse ontwerper.

Avek staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle producten worden met zorg gemaakt en worden gecontroleerd voor ze naar de klant toe gaan.

Die kwaliteit laat zich ook zien in het gebruik van de materialen: ventilerende materialen, rijke stoffen en duurzame veringen zijn de basis van ieder Avek bed of Avek matras.

Avek boxspring Noflik

De slaapkamer is dé plek om te ontspannen en uit te rusten. De Avek boxspring Noflik staat voor prettig en comfortabel slapen. Een boxspring van kwaliteit met een 7-slags pocketvering mét bandstaal.

De boxspring Noflik is gebaseerd op de omgeving en uitstraling van Friesland. Het ontwerp is afkomstig van Hans Daalder. De inspiratie uit het friese landschap is terug te zien in het ontwerp van de boxspring. Er is gebruik gemaakt van mooie vormen, details en materialen van kwaliteit.

Met een Noflik boxspring kiest u voor een boxspring van kwaliteit én op maat. U kunt kiezen tussen verschillende hardheden, comfort combinaties, keuzes in achterwand én bedlengtes tot 24 cm. Kortom, een bed volledig naar uw slaapwensen en op maat.

Om het plaatje compleet te maken heeft Noflik een uitvoering met een lagere instap. De Avek boxspring Noflik Fyn. Dit scheelt 8 cm ten opzichte van de standaard maat.

Wilt u meer weten over boxspring Avek of specifiek de Avek boxspring Noflik? Kom proefliggen bij Rikels Slaapexperts.

op maat gemaakt met avek

Avek Boxspring 1927

De Avek Boxspring 1927, kortweg Avek 1927, is vernoemd naar het jaar waarin het allemaal begon voor het bedrijf Avek. Deze naam kreeg het bed niet zomaar… De boxspring werd speciaal op de markt gebracht om het 80-jarig bestaan van Avek te vieren. Door het grote succes is de Avek 1927 boxspring een vast onderdeel van de collectie geworden én gebleven!

Toch herkent u de Avek 1927 misschien niet direct wanneer u ‘m ziet in onze showroom in Zwolle, want ook deze boxspring past u helemaal aan naar eigen wens. U kunt kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van uw postuur en voorkeur kunt u daarnaast kiezen voor de stevigheid van uw matras. Gaat u voor standaard, stevig of extra stevig? Door deze opties creëert u uw eigen unieke Avek 1927 boxspring.

Welke opties u ook kiest, de basis van elke Avek 1929 boxspring is een goed ondersteunende boxspring met duurzame pocketvering. De combinatie van de box, het royale pocketveringmatras en luxe topmatras zorgen voor een optimale ondersteuning. Zo ben je met elke Avek boxspring 1927 zeker van vele jaren ontspannen en gezond slapen.

Komt u proefslapen bij Rikels Slaapexperts, dé beddenwinkel in de regio Zwolle?

Een greep uit ons assortiment

boxspring avek state grijs

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!