Butterfly

Stimuleert een gezonde nachtrust

Butterfly gezondheidskussen

Staat u ‘s ochtends vaak op met pijn in de nek, schouders of andere klachten? Het is aannemelijk dat u niet in de juiste slaaphouding ligt. Wat is nou fijner dan een hoofdkussen dat op de juiste plekken ondersteund én een hoofdkussen dat zich aanpast aan uw persoonlijke lichaamshouding?

Bij Butterfly weten ze dat ieder mens een unieke lichaamsbouw heeft en daarom hebben ze hoofdkussens ontwikkeld in verschillende hoogtes en hardheden. Het kussen past zich aan uw persoonlijke lichaamshouding aan. 

De kussens zijn leverbaar in hoogte 9, 12 en 14 cm en in soft, medium en strong. Zo is er altijd een hoofdkussen van dit merk dat past bij uw schouderbreedte, lengte en gewicht.

gezondheidskussen butterfly
Bekijk de Butterfly video

Een anti-allergische tijk

Butterfly gezondheidskussens zijn gemaakt van zo’n 80% natuurrubber. Het voordeel van natuurrubber is dat het materiaal een anti-allergische werking heeft. Hierdoor is een Butterfly gezondheidskussens uitermate geschikt voor iemand met een allergie.

De afritsbare tijk van het kussen is gemaakt van katoen en is erg elastisch, waardoor het nog meer comfort en veerkracht biedt. De tijk van het kussen neemt tevens veel transpiratievocht op, waardoor een ‘broeikaseffect’ in het kussen wordt voorkomen en levensduur wordt verlengt.

Een Butterfly hoofdkussen zorgt dat u echt alles uit uw slaapsysteem haalt! 

Butterly

Een anti-allergische tijk

Met een Butterfly kussen komen de zenuwbanen tot rust, doordat het hoofdkussen altijd een gelijkmatige ondersteuning biedt door het ingebouwde nekrol systeem in de kern van het kussen.

En deze speciale nekrol in de kern is zo samengesteld dat het hoofdgedeelte en nekgedeelte van het Butterfly hoofdkussen afzonderlijk van elkaar functioneren. Hierdoor raakt uw hoofd nooit uit balans en ligt u altijd in de juiste slaaphouding. 

Een greep uit ons assortiment

butterfly gezondheidskussen met transparante kern
gezondheidskussen butterfly

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!