Maximale rust en ontspanning

Dat wilt u toch ook?

Mérens: Een uniek product

Met de hand vervaardigd

Waar het eerder heel normaal was om op grote schaal gefabriceerde producten te gebruiken, zijn we ons nu steeds meer bewust van de afkomst van de producten. We zijn meer op zoek naar producten die milieuvriendelijk zijn en gemaakt met duurzame materialen.

Mérens is een Nederlands merk dat hier veel aandacht aan besteed. Zij werken met zo veel mogelijk grondstoffen uit Nederland om de uitstoot van transport te beperken. Denk hierbij aan wol van Texelse schapen en lokaal verbouwde hennep. Er wordt gebruikt gemaakt van biologisch katoen.

Ieder matras en bed is een uniek product die ambachtelijk gemaakt wordt, met de hand welteverstaan. Door gebruik te maken van de unieke eigenschappen van de grondstoffen, is slapen op een Mérens een natuurlijk genot!

Ambachtelijk maatwerk

Duurzame materialen

Tot 25 jaar garantie

Oog voor detail

Nederlands kwaliteitsproduct

Geavanceerd verensysteem

Luxe

Authentiek

Natuurlijk slapen op maat

Iedereen heeft andere wensen als het gaat om slapen. Waar de een houdt van een stug matras, vindt de ander een zachter matras fijner.

Het team van Mérens houdt rekening met UW slaapwensen. Er wordt gekeken naar uw gewicht, uw lengte, uw favoriete slaaphouding en andere wensen. Uw bed of matras komt stap voor stap tot stand met de kennis van het Mérens team.

Het verensysteem is geavanceerd en uitgebalanceerd. Iedere veer wordt verpakt in een apart hoesje. De veren zullen u optimale ondersteuning geven, omdat deze zich vormen naar uw lichaam. De veren voelen zacht aan en bewegen afzonderlijk met u mee.

Beweegt uw partner in bed? Dan ondervindt u geen hinderlijke golfbeweging door het geavanceerde verensysteem, maar maximale rust en ontspanning.

Kortom; Een Mérens bed is helemaal UW bed!

Merens Matras doorsnede
Bekijk onze Mérens shop
Video afspelen

Een greep uit ons assortiment

Merens set 5 Vermeer 3_preview

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!