Een waterbed kopen?

The art of sleeping

Een Poseidon waterbed koopt u bij Rikels Slaapexperts

"Onze droom begon in 1897, die van u begint bij Rikels”

Sander van Klompenburg (eigenaar Rikels Slaapexperts) vertelt:

‘Rikels Slaapexperts is een familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar zijn wij een specialist op het gebied van slaapcomfort. Wij hebben zelf rechtstreeks contact met al onze fabrikanten. Dit zorgt voor veel mogelijkheden en snelle handelingen.’

‘Sinds de jaren ’80 verkopen wij al bedden, zo ook de waterbedden van Poseidon. Zij waren de grondlegger voor de waterbedden in Nederland. Poseidon is een Nederlands bedrijf dat de productie van de watermatrassen zelf in de hand heeft.  ‘

Waarom een waterbed?

De voordelen van slapen op water.

Veel mensen denken bij een waterbed aan een soort zak gevuld met water die snel lek gaat. Dat beeld is uiteraard niet het juiste beeld.

Wist u bijvoorbeeld dat een waterbed optimale ondersteuning biedt en het een hygiënisch slaapoppervlak is? Wij delen graag de voordelen van slapen op een waterbed met u.

1. Volledige en optimale lichaamsondersteuning

Wanneer u gaat liggen op het waterbed volgt het lichaam de contouren van uw lichaam. Dit zorgt er voor dat ieder lichaamsdeel een optimale ondersteuning heeft

2. Aangenaam comfort zonder drukpunten

Door de druk die het lichaam uitoefent op het water in het matras wordt de druk automatisch goed verdeeld. Dit zorgt er voor dat het water op andere punten meer druk geeft. Daarom heeft een waterbed geen instelbare comfortzones.

3. De juiste temperatuur

Het waterbed bevat een verwarmingselement. Deze zorgt er voor dat het water altijd een constante temperatuur heeft, meestal tussen de 25-29 graden. In de zomer zal dit lekker koel aanvoelen, in de winter aangenaam warm. Een waterbed is een ideale uitkomst voor mensen met spier- of botaandoeningen. Ook zult u sneller in slaap vallen, omdat uw spieren zich sneller ontspannen door die warmte. 

4. Hygiënisch slaapoppervlak

Een Poseidon watermatras is gemaakt van hoogwaardig vinyl dat er voor zorgt dat deze volledig water- en luchtdicht is. U kunt het matras dus eenvoudig reinigen. Het transpiratievocht dat u tijdens de slaap afscheidt wordt niet door het matras opgenomen, zoals bij een regulier matras. Natuurlijk moet het vocht wel ergens naar toe en wordt dan ook opgevangen door de tijk die op het waterbed ligt. En die kunt u weer gemakkelijk uitwassen.

5. Lange levensduur

Een ding is zeker: water slijt niet en gaat lang mee. Maar, we zijn realistisch: een watermatras slijt natuurlijk wel. U kunt het vergelijken met een band die poreus wordt en kan er na lange tijd lekkage ontstaan. De economische duur van een waterbed is ongeveer 10 jaar.

Het merk Poseidon

The art of sleeping; dat is het motto van Poseidon. Want slapen en ontspannen is een kunst. En we weten allemaal dat een goede nachtrust erg belangrijk is. 

Het merk Poseidon is een Nederlands merk. Zij staan voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en een super vormgeving. Door de enorme variatie aan accessoires kunt uw het waterbed met hoofdbord en nachtkastjes helemaal zelf samenstellen door de variatie aan mogelijkheden.

Bent u opzoek naar modern slaapcomfort met een matras dat zich volkomen aanpast aan uw slaapgedrag? Als u eenmaal een waterbed heeft geprobeerd, wilt u niets anders meer.

Een greep uit ons Poseidon assortiment

waterbed stretto
Waterbed poseidon

Waterbed Poseidon kopen voor luxe slaapcomfort

Bij Rikels Slaapexperts zijn we trots om naast onze premium collectie boxsprings, een exclusieve reeks Poseidon waterbedden aan te bieden. Poseidon, een pionier en marktleider op het gebied van waterbed technologie, staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die niet alleen comfort en ondersteuning bieden, maar ook een ongekende slaapervaring garanderen.

Elk Poseidon waterbed is gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, waardoor ze garant staan voor comfort en duurzaamheid. Een investering in een Poseidon waterbed is een investering in jarenlang ongekend slaapcomfort.

Ons assortiment Poseidon waterbedden omvat verschillende modellen en stijlen, ontworpen om naadloos in elk interieur te passen. Van moderne tot klassieke ontwerpen, elk Poseidon waterbed is een toonbeeld van vakmanschap en stijl. Breng een bezoek aan onze showroom om ons volledige aanbod Poseidon waterbedden te bekijken.

Een aantal voordelen van Poseidon waterbedden

Comfort door geavanceerde lichaamsondersteuning​

Elk Poseidon waterbed is vakkundig ontworpen om zich perfect aan uw lichaam aan te passen, waardoor drukpunten worden verminderd en de bloedsomloop wordt verbeterd. Of u nu op uw zij, rug of buik slaapt, onze waterbedden bieden een consistente ondersteuning die zich aanpast aan uw lichaamsbewegingen, waardoor u dieper en rustiger slaapt. En het vermindert de kans op wakker worden met pijn of stijfheid, een veelvoorkomend probleem bij traditionele matrassen.

Optimaal slaapklimaat door temperatuurregeling​

Een van de unieke kenmerken van Poseidon waterbedden is de geavanceerde temperatuurregeling. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u de temperatuur van uw bed aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur, waardoor u het hele jaar door een perfect slaapklimaat heeft. Ideaal voor iedereen die waarde hecht aan comfort in elk seizoen.

Duurzaamheid en kwaliteit​

Gemaakt met de beste materialen, staan Poseidon waterbedden garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze watermatrassen zijn ontworpen om lang mee te gaan, terwijl ze hun vorm en functionaliteit behouden. Daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden, waardoor u jarenlang van uw investering kunt genieten.

Wat zeggen anderen over Rikels Slaapexperts?

5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" Met recht "slaapexperts" !! Goed en duidelijk advies. "
Edwin Siero

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!