Pullman matras

Het is tijd voor lekker slapen

Pullman matras: alles voor de perfecte nachtrust

Is het al even geleden dat u heerlijk een nacht heeft doorgeslapen? Uw matras kan dan de boosdoener zijn. Wist u dat het matras de basis vormt voor een ‘goede’ nachtrust?

Pullman wil zorgen dat ‘echt iedereen’ goed kan slapen! Daarom hebben ze matrassen ontwikkeld die zijn gemaakt van luxe materialen en voorzien van een unieke vering en sublieme afwerking, waardoor u dé perfecte nachtrust ervaart. Maar daar blijft het niet bij. 

Als u wilt genieten van nét dat beetje extra comfort, kunt u een topmatras van Pullman toevoegen. Hierdoor wordt ook de levensduur van uw Pullman matras verlengt. 

En niet geheel onbelangrijk: dit werkt niet als uw Pullman matras al behoorlijk wat jaren oud is.

Pullman premier matras

Steeds weer het gevoel dat uw matras als nieuw aanvoelt? Jaar in jaar uit? Het is geen illusie met de Pullman Silverline matrassen. 

Neem bijvoorbeeld het Pullman Premier matras. Een matras dat stevig aanvoelt als u erop ligt. En daarom is deze variant uitstekend voor de zijslapers onder ons.

Dit matras voelt wat hard aan, doordat het is voorzien van 7-pocketverings zone’s, bedekt met een laag comfortschuim en buigzame drukverdeler.

U slaapt met dit matras altijd in een frisse omgeving, doordat het matras een behandeling met Sensity heeft ondergaan. Wist u dat dit matras zelfs een anti-allergisch is?

pullman boxspring clarington

Wat is zo speciaal aan deze matrassen?

Katoenplant
Natuurlijke materialen

Bij het vervaardigen van van deze matrassen worden alleen maar natuurlijke materialen gebruikt. U kunt denken aan zijde, katoen, wol, natuurlatex of paardenhaar. Deze materialen zorgen voor een super zacht matras en een uitstekende ventilatie voor een optimaal bedklimaat.

Handgemaakt

De matrassen zijn handgemaakt en vervaardigd door mensen met liefde voor het vak. En dat ziet u echt aan alles, tot in de kleinste afwerking. Wie wil nou niet genieten van deze unieke eigenschappen?

handgemaakt
Pullman Goldline matras
Sensity

Alle matrassen en topdek matrassen van Pullman zijn behandeld met Sensity. Hierdoor is uw matras beschermt tegen hechting van vuil en bacteriën. Met Pullman slaapt u dus altijd op een schoon en fris matras.

Karel over Pullman matrassen:

”Matrassen Uitgerust wakker worden. Dat begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. 

En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.”

Matrassen van Pullman
Bekijk hieronder een greep uit de collectie
Pullman Silverline
silverline matras van pullman
Wat een geweldig matras is dit. En dit zeggen wij niet voor niets! De Pullman Silverline Premier is namelijk in 2016 t/m 2019 uitgeroepen tot beste matras door de consumentenbond. Wat zeer kenmerkend is voor dit matras is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze technologie zorgt ervoor dat de veer tot in de lengte jarenlang op uw lichaam blijft reageren.
Pullman Goldline
goldline matras van pullman
De Pullman Goldline matrassen beschikken over een duurzaam pocketvering systeem waarin kleine pocketveren zitten verwerkt. En dit is meteen te merken als u op dit matras ligt. De grote buitenveren zorgen dat het eerste contact zeer soepel is. Vervolgens geven de binnenveren uw lichaam de juiste tegendruk. Zo komt het met de goede nachtrust wel goed. Dus: slaap lekker!
Pullman matras kopen?

Is uw huidige matras wel aan vervanging toe? Overweeg dan om eens om een Pullman matras te kopen. Bij Pullman draait namelijk alles om uw perfecte nachtrust. Dus slapeloze nachten zijn verleden tijd.

Rikels Slaapexperts heeft verschillende matrassen van dit merk in haar assortiment. De Pullman Originals bijvoorbeeld. Matrassen die zijn uitgerust met een speciaal ontwikkeld pocketveringsysteem en unieke schoudercomfortzone. Of Goldline matrassen die uitstekend zijn afgestemd op uw lichaamsbouw, gewicht en slaaphouding. Voor elk type slaper is er een passend matras!

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Ga voor de perfecte nachtrust?
Bekijk onze Pullman matrassen in de showroom!