Natuurlijk slapen
op een boxspring of matras van Eastborn

Persoonlijke boxspring met persoonlijk matras - dat is Eastborn

U bent uniek. Uw smaak is uniek. Maar ook uw slaap voorkeuren en slaaphouding zijn uniek.

Wat zou dat toch fijn zijn: een persoonlijke boxspring voorzien van een matras die past bij uw slaaphouding. Een bed zoals u dat wilt: Eastborn maakt het mogelijk.

Van materiaalkeuze tot kleur tot de techniek; kies de afwerking die u graag wilt, helemaal in uw stijl.

Uitsluitend unieke en persoonlijke boxsprings, waarbij u kunt kiezen uit acht comfortabele matrassen.

Elk matras is verkrijgbaar in twee verschillende hardheden en in 3 verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een matras dat precies op uw wensen aansluit.

eastborn bergen blauw

Puur Nederlands vakmanschap

In de jaren vijftig is het avontuur van Eastborn gestart. Anno 2019 is Eastborn een merk wat hoog aangeschreven staat in Nederland, maar ook ver buiten de landsgrenzen. Dit alles is te danken aan de vakmanschap en kwaliteit die sinds de oprichting als hoog in het vaandel staan. Ieder Eastborn matras en iedere boxspring worden gemaakt op Nederlandse bodem.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Keer op keer worden deze getest en moeten ze voldoen aan hoge eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid.

Eastborn is constant op zoek naar manieren om de boxsprings en matrassen te verbeteren. Denk aan comfortabele materialen en coatings die er voor zorgen dat je bed lekker fris blijft.

Een impressie van onze Eastborn boxsprings

Creëer uw unieke Eastborn slaapervaring

Eastborn biedt vele mogelijkheden als het gaat om het design van de boxspring. Daag de Eastborn customizers uit en maak samen met hen uw eigen droomwereld.

Sleep like no other.
Inspiratie nodig?

Eastborn matras kopen?

Bent u overtuigt van de voordelen en wilt u een Eastborn matras kopen? Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar Eastborn zelf. 

De slaapspecialisten van Rikels Slaapexperts voorzien u graag van persoonlijk slaapadvies en helpen met de keus voor het juiste Eastborn matras. 

Een greep uit ons assortiment

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!