Hoofdkussen testen

Rikels Slaapexperts staat garant voor een zorgeloze nacht!

Testkussen Service bij Rikels Slaapexperts

Onze Silvana Support kussensMLine kussensButterfly kussens, Geltex kussens en een aantal andere vormvaste modellen zijn op uw eigen matras uit te testen om zo de juiste keuze te maken.

De kussens worden op voorhand afgerekend en wanneer uiteindelijk een kussen uitgekozen wordt die duurder of goedkoper is dan het éérst geteste model, dan verrekenen wij dat naderhand.

Onze Silvana Support kussens, MLine
kussens, Butterfly kussens, Perzona kussens,
Geltex kussens en een aantal andere vormvaste modellen zijn op uw eigen matras uit te testen om zo de juiste keuze te maken.

De kussens worden op voorhand afgerekend en wanneer uiteindelijk een kussen uitgekozen wordt die duurder of goedkoper is dan het éérst geteste model, dan verrekenen wij dat naderhand.

Hoe gaat het testen in zijn werk?

In de meeste gevallen is de aanschaf van een nieuw hoofdkussen een stuk lastiger dan van een nieuw matras. U heeft ook vast wel een aantal kussens op zolder liggen die u niet bevallen. Deze kussens heeft u mee naar huis genomen zonder goed geadviseerd te zijn. 

Mensen zijn erg gevoelig in hun nek aangezien de meeste zenuwuiteinden daar zitten. En daarom is de zoektocht naar een goed kussen zo persoonlijk. Goed advies kan daarbij ook niet ontbreken! 

Wij hebben meer dan 80 verschillende kussens in ons assortiment, waaronder aanpasbare varianten waarbij u volledig eigen baas bent over de steun en/of stevigheid hiervan. Daarnaast bestaat het grootste gedeelte van ons assortiment uit voorgevormde kussens.

Dit type kussen adviseren wij aan mensen die nekklachten ervaren. En deze worden volledig afgestemd op uw eigen slaaphouding. Wij bieden de mogelijkheid aan om uw kussen 2 weken uit te testen op uw eigen matras.

Zo vindt u altijd het perfecte hoofdkussen. En indien het kussen u niet bevalt, dan is dat geen probleem. Bel met een van onze medewerkers of kom langs in onze winkel. U kunt het kussen namelijk altijd omruilen voor een andere variant.   

silvana hoofdkussens oranje