Met een boxspring of matras van Avek

Beleef je de nacht in stijl

Het effect van een Avek matras op uw nachtrust

Wist u dat we bijna een derde van ons leven slapend doorbrengen? Zoals een ieder wel weet, is een goede nachtrust cruciaal voor een goed gezondheid. Zowel voor de lichamelijke, als de geestelijke gezondheid.

Een goede nachtrust wordt voor een deel bepaald door een goede boxspring of goed matras. Maar iedereen is anders. Waar de ene persoon een zacht matras prettig vindt, vindt de ander een steviger matras juist prettig.

Samen met u kijken wij naar de diverse mogelijkheden die Avek biedt als het gaat om bedden. Houdt u van eenvoudig of juist strak of speels?

Altijd je een bed op maat met Avek

verstelbaarheid avek bedden

Als het om design gaat, kunt u bij Avek kiezen uit verschillende designs, kleuren, stoffen en accessoires. Maar ook op het gebied van slaapcomfort zijn verschillende keuzes te maken. Denk hierbij aan verschillende hardheden, lengte- en breedtematen of de verstelbaarheid.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, wordt bijvoorbeeld transpiratievocht optimaal afgevoerd. Hierdoor krijgen schimmels en huisstofmijt al veel minder kans. Naast dat dit fris is, verlengt het ook de levensduur van het matras. 

Ook de pocketveringen gaan jarenlang mee. Kortom; jarenlang ontspannen wakker worden met een boxspring of matras van Avek.

Een bed op maat

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Gebruik hoogwaardige materialen

Optimaal slaapcomfort

Betrouwbaar vakmanschap

25 jaar garantie

Een bed op maat

Kwaliteit van Nederlandse

bodem

Gebruik hoogwaardige

materialen

Optimaal

slaapcomfort

Betrouwbaar vakmanschap

25 jaar garantie

Het merk Avek

Avek produceert sinds 1927 al bedden en matrassen van hoge kwaliteit. Door de kennis en ervaring die zich al 3 generaties ontwikkelt, weet Avek wat slaapcomfort is. Om dit optimale slaapcomfort te kunnen waarborgen, maakt Avek vrijwel alles zelf. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen.
Naast dat het bed natuurlijk moet zorgen voor optimaal comfort, mag het er ook leuk uitzien. Vaak is het bed het meest opvallende in de ruimte. Ook de verschillende designs van de Avek boxsprings komt van Nederlandse bodem. Voor een aantal modellen is er zelfs samengewerkt met een Nederlandse ontwerper.

Avek staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle producten worden met zorg gemaakt en worden gecontroleerd voor ze naar de klant toe gaan.

Die kwaliteit laat zich ook zien in het gebruik van de materialen: ventilerende materialen, rijke stoffen en duurzame veringen zijn de basis van ieder Avek bed of Avek matras.

Een impressie van onze Avek boxsprings

Een greep uit ons assortiment

boxspring avek state grijs

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!