Serta inspiratie

Dat maakt uw slaapkamer pas écht af!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Serta Boxsprings

Gemiddeld brengen we maar liefst één derde van ons leven door in een bed. Het is dus belangrijk om te investeren in de kwaliteit van uw slaap door te kiezen voor een hoogwaardig bed.

Serta heeft eindeloze mogelijkheden om uw slaapervaring te verbeteren. Dit geweldige merk biedt hoogwaardige, innovatieve en comfortabele bedden die voldoen aan al uw wensen. Ze staan voor klasse, een luxueuze uitstraling en maken enkel gebruik van handgemaakte duurzame materialen. Met Serta boxsprings kunt u rekenen op een comfortabele nachtrust, iedere nacht weer.

Binnen Serta heeft u ruime keuze uit verschillende boxsprings en bijbehorende matrassen die afgesteld kunnen worden op uw wensen. De collecties zijn onderverdeeld in de Luxury, Limited en Express serie boxsprings. Drie totaal verschillende collecties die zich onderscheiden in het gebruik van stoffen, patronen en materialen.

Laat u vooral inspireren door de mogelijkheden die Serta, van het bed tot aan de nachtkastjes. Ervaar zelf ook de kwaliteit van Serta boxsprings en matrassen in onze fantastische ruime showroom in Zwolle. U kunt gratis komen proefliggen in ons Experience Room.

Stel uw eigen hotelbed samen

Luxury serie Serta Boxsprings

De Luxury serie van Serta omvat de boxspringcollecties Brut, Casaletto, Casaletto Grande, Chandon, Chess, Classico, Classico met voetbord, Cydonia, Linge, Lounge, Lounge Grande, Lounge Extra Grande, Maestro, Magnifique, Magnum, Magnum Grande, Magnum Extra Grande, Mirage, Pandora, Tube Ear, Wagner en York. 

U kunt onbeperkt variëren met de Serta Luxury serie; in tegenstelling tot de Limited serie biedt de Luxury-serie een uitgebreide selectie van meer dan 500 stoffen en kleuren. Een boxspring uit de Luxury serie is op maat gemaakt, waarbij uw persoonlijke voorkeuren nauwkeurig worden geïntegreerd.

Stel uw eigen hotelbed samen

Express Serie Serta Boxsprings

De Express serie van Serta omvat de boxspringcollecties Chandon, Chandon Elektro, Classico, Classico Elektro, Ligne en Ligne Elektro

Elk van deze boxsprings heeft unieke kenmerken en is vervaardigd van hoogwaardige materialen voor optimale kwaliteit. De modellen uit de Express serie zijn direct beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

Stel uw eigen hotelbed samen

Limited Serie Serta Boxsprings

De Limited serie van Serta omvat de boxspringcollecties Brut, Magnifique en Lounge. Elk van deze boxsprings heeft unieke kenmerken en is vervaardigd van hoogwaardige materialen voor optimale kwaliteit. 

De modellen uit deze Limited serie zijn direct beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Dit betreffen de luxueuze modellen binnen de voorraadserie, voorzien van hoogwaardige stoffen en een koninklijk matras.