Geen nekklachten of slapeloze nachten meer?

Rikels Slaapexperts staat garant voor een zorgeloze nacht!

Bent u toe aan een nieuw hoofdkussen?

Heeft u (vaak) last van hoofdpijn of pijn in uw nek?

Of slaapt u (zeer) slecht? Dit kan worden veroorzaakt door een ‘onjuist’ hoofdkussen. Een goede nachtrust wordt namelijk bepaald door een goed hoofdkussen. Wist u dat dit net zo belangrijk is als een matras of een bedbodem?

Het hoofdkussen draagt voor ongeveer 20% bij aan uw totale ligcomfort. Daarnaast moet het de juiste ondersteuning bieden tijdens uw nachtrust en correct aansluiten op uw slaaphouding. 

Laat u daarom altijd voorlichten door een slaapspecialist over een passend hoofdkussen! Wij kijken graag, samen met u, welk type kussen het beste past bij uw lichaam en slaaphouding. 

Wij helpen u graag weer aan een goede nachtrust!

eastborn smart boxpring

Welk type hoofdkussen is geschikt?

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen slaaphouding, waardoor het uitzoeken van het perfecte hoofdkussen zeer persoonlijk is. 

Het type kussen is afhankelijk van meerdere factoren waaronder uw slaaphouding. Slaapt u het liefst op uw rug? Dan heeft u bijna tot geen ondersteuning nodig van een hoofdkussen. 

Uw nek staat dan namelijk al in uw natuurlijke houding. Hierbij is een middelhoog en zeer zacht hoofdkussen het meest geschikt. Wilt u weten welk type kussen voor u geschikt is? Kom dan langs in onze showroom.

Waarom een goed hoofdkussen?

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid. Maar, ook om te kunnen functioneren op bijvoorbeeld uw werk. 

Wij raden u dan ook aan om met aandacht uw nieuwe hoofdkussen te selecteren. De aanschaf van een nieuw hoofdkussens blijkt in de praktijk namelijk vaak een stuk lastiger dan een nieuw matras

Dit komt doordat de meeste zenuwuiteinden in de nek zitten, wat de zoektocht erg persoonlijk maakt.

Daarnaast zijn factoren als uw slaaphouding, het hebben van eventuele lichamelijke klachten en uw postuur mede bepalend voor uw type hoofdkussen. 

Wij geven u de aandacht die het verdient! Wij bieden de mogelijkheid aan om uw kussen thuis uit te testen op uw eigen matras. Zo kunt u altijd echt goed bepalen of het hoofdkussen geschikt is voor u.

Waarom Rikels Slaapexperts?

Wij maken een slaapsysteem voor u op maat​ op basis van uw wensen

Gedegen en objectief advies van experts

Keuze gemaakt? U heeft 90 dagen slaapgarantie bij ons

Voor iedere wens, lichamelijke klacht of behoefte een passende oplossing

In alle rust met of zonder afspraak met volledige aandacht een nieuw hoofdkussen uitzoeken

Test uw hoofdkussen thuis!

Zeker weten dat uw kussen de juiste is? Neem uw hoofdkussen twee weken mee op proef! 

Test hem thuis op uw eigen matras! Zo vindt u altijd het perfecte hoofdkussen. Bevalt het kussen u niet? Dat is geen probleem! Bel met een van onze medewerkers of kom langs in onze winkel. 

U kunt het kussen namelijk altijd bij ons komen omruilen voor een andere. Zo garanderen wij het optimale slaapcomfort. 

test je hoofdkussen thuis
Verkrijgbaar in verschillende materialen

Wij verkopen hoofdkussens van verschillende materialen. Neem bijvoorbeeld een kussen van wol. 

Dit type kussen ventileert goed gedurende de nacht. Vindt u het heerlijk om uw kussen te ‘knuffelen’? Dan is een kussen van eendendons misschien een betere oplossing voor u. 

Lekker opschudbaar en te vormen.

Het perfecte hoofdkussen voor u

U heeft vast wel een aantal kussens op zolder liggen die u niet bevallen. Deze kussens heeft u mee naar huis genomen zonder goed geadviseerd te zijn. 

Mensen zijn erg gevoelig in hun nek aangezien de meeste zenuwuiteinden daar zitten. En daarom is de zoektocht naar een goed kussen zo persoonlijk. Goed advies kan daarbij ook niet ontbreken! 

Wij hebben meer dan 80 verschillende kussens in ons assortiment, waaronder aanpasbare varianten waarbij u volledig eigen baas bent over de steun en/of stevigheid hiervan. Daarnaast bestaat het grootste gedeelte van ons assortiment uit voorgevormde kussens.

Dit type kussen adviseren wij aan mensen die nekklachten ervaren. En deze worden volledig afgestemd op uw eigen slaaphouding. 

hoofdkussen energie
wave pillow kussen

Wat vinden onze klanten?

5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Hoofdkussens van topmerken!

Wij leveren hoofdkussens van topmerken als MLine, Silvana, Geltex en Butterfly. 

Slaapproblemen?
Een goed hoofdkussen kan dé oplossing zijn!