FreshAir boxspring

Een samenwerking van Fey en Rikels Slaapexperts

Weg me die allergische reactie!

Heeft u vaak last van een allergische reactie als in bed ligt? Nachten niesend wakker liggen door hooikoorts of een andere allergische reactie. Vervelender kan het bijna niet! Op alle mogelijke manieren ventilatie van uw woningen weren om te zorgen dat dit niet binnenkomt, is ook geen optie.

Is slapen zonder last te hebben van hooikoorts in een koele ruimte een utopie? Nee, dat is het absoluut niet! Wij hebben dé oplossing voor u. Fey en Rikels Slaapexperts introduceren een uniek concept in Nederland, namelijk de FreshAir boxspring.

In deze boxsprings met Dyson FreshAir technologie is een luchtreiniger Dyson Pure Cool™ Link geïntegreerd. Door luchtreiniging te integreren in de Fresh Air boxspring wordt niet alleen de lucht gezuiverd in de slaapkamer, maar ook de “verse” lucht ontdaan van alle verontreinigingen.

Kortom, een heerlijk aangename verkoeling in de zomer!

Stof, stof en nog eens stof

Wist u dat de slaapkamer de meest stoffige ruimte in de woningen is? Het is dan ook niet verwonderlijk dat de luchtkwaliteit van een slaapkamer vaak niet goed is.

En voor velen is de slechte luchtkwaliteit zelfs een stoorzender (naast licht en geluid).

Weinig mensen beseffen dat de luchtkwaliteit binnen vaak vervuild is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Gezonde lucht is letterlijk van levensbelang!

Dan hebben we het niet alleen maar over het reguliere huisstof. 

Denk vooral aan fijnstof dat naar binnen komt, de huidschilfers van uw huisdieren, pollen van grassen en bomen die naar binnen waaien en uiteraard bacteriën.

stuifmeel

Bediening FreshAir boxpring

fresh air boxspring bedienen
Bediening luchtreiniger

De bediening van de Dyson Pure Cool™ Link gebeurt via de meegeleverde infrarood afstandsbediening. De app die beschikbaar is voor iOs en Android geeft extra informatie over de gemeten luchtkwaliteit. Ook is het mogelijk om de luchtreiniger te activeren in een vooraf ingesteld tijdsvak.

Hoe werkt de FreshAir boxspring?
Luchtreiniging door Dyson!

In de lade van de Fresh Air boxspring is in samenwerking met Dyson een luchtreiniger weggewerkt. Deze luchtreiniger reinigt de lucht conform Dyson specificaties. Dat houdt in dat de lucht 99,95% wordt gefilterd. Klinkt dat niet fantastisch?

Het volledig gesloten systeem combineert een actief-koolfilter voor het verwijderen van gassen met een HEPA-filter, die microscopisch kleine deeltjes tot 0,1 micron uit de lucht haalt. Zo krijgen fijnstof, pollen, allergenen, bacteriën, schimmelsporen, huidschilfers van huisdieren, maar ook geurtjes, damp en gevaarlijke gassen als formaldehyde geen kans meer in uw slaapkamer.

De luchtreiniger bewaakt constant de luchtkwaliteit en reageert bij schommelingen. Dit alles zonder dat de slaap verstoord wordt. Indien gewenst kan de luchtreiniging ook vooraf plaatsvinden. U kunt dit zelf heel eenvoudig instellen.

FreshAir boxspring, slapen in echt scone lucht!

Kwalitatief hoogwaardige merken bedden

Naast de kwalitatief hoogwaardige bedden van FreshAir, hebben wij ook andere merken bedden in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld topmerken zoals Serta, M Line, Viking, Eastborn en Pullman. Maar ook bedden van merken als Avek, Kreamat, Velda en Mérens.

U vindt alle merken bedden in onze showroom in Zwolle. Laat u daar adviseren door één van onze slaapspecialisten en komt proefliggen in onze Experience Room. 

Wat vinden onze klanten?
Afgelopen maand ons nieuwe bed ontvangen naar een goed advies bij Rikels. We zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn. Vriendelijk en eerlijk zodat op het juiste bed komt.
Ronald van Piekeren
Heel goed geholpen en prachtig mooie bedden daar.
Jarno Slagter
Wat een fijne winkel met bijzonder aardig personeel. We zijn er goed geholpen, proef gelegen op verschillende bedden. Voor ons was al snel duidelijk welke matrassen we nodig hadden door dit goede advies. Ook de meneer die de matrassen kwam bezorgen was heel vriendelijk. Ik raad deze winkel bij iedereen aan
marjolein timmer
De firma Rikels heeft ons perfect geholpen met twee M-line matrassen. Er werd snel geschakeld na een telefoontje. Paar dagen later werden de matrassen keurig thuisbezorgd en werden onze oude matrassen meegenomen.
Ruben Sinselmeijer
We zijn fantastisch geholpen en er wordt goed geluisterd naar onze wensen en huidige slaapproblemen. En als je veel lichamelijke problemen hebt is het makkelijk een duur bed te verkopen. Maar dat is hier zeker niet het geval, de klant staat voorop en er wordt gekeken welk bed er dan het beste bij jou past. Na onze keuze, waar ruim de tijd voor wordt genomen, nog op veel duurdere bedden gelegen maar dat was niet het juiste bed voor ons. Het gaat niet om het merk maar om maatwerk, en dat is hier geleverd wordt. Als je dan ook nog een Dinercheque mee krijgt om de plaatselijke horeca te ondersteunen dan is het helemaal perfect. We liggen nu zo’n 3 weken op onze nieuwe bed en met één woord, FANTASTISCH. Nogmaals bedankt Sander 👍🏻
Robert van Leeuwen
Neemt de tijd voor je, goed advies, afgestemd op jouw slaapbehoeften.
Jeroen Hidding
Goed en duidelijk advies, ze nemen de tijd en kijken goed naar de lig houding.
Edwin Deuling
Super fijne winkel, fantastische service
Willeke van de Kolk
Gewoon prima geholpen. Nu na een jaar nog steeds blij met de keuze voor dit bedrijf.
Johan Feenstra
Vandaag bij deze familie bedrijf geweest.We werden netjes ontvangen door vertegenwoordiger Dennis.Onze indruk is zeer positief en professioneel.Vertegenwoordiger Dennis heefd kennis van het product, en gaf ons een plezierige gevoel bij het aanschaf van onze nieuwe matrassen.Over 2 a 3 weken aflevering van een heerlijke nachtrust.Groeten familie ketelaar.
jeanluce ketelaar
Wij hadden een nieuwe topper voor ons bed nodig. Na een rondje te hebben gelopen in de winkel hebben we ook maar een bed gekocht. Een sfeervolle winkel en duidelijke uitleg met overtuiging. Wij gaan voor ons volgende bed graag weer naar Rikels slaapexperts en dat klopt! Sander bedankt voor je enthousiaste toelichting en rondleiding.
Kunstgebit Dalfsen
Als je nagaat hoeveel tijd je doorbrengt op een matras is het niet meer dan logisch dat je zorgt dat je een goed matras hebt. Bij Rikels helpen ze je graag met het uitzoeken van dat goede matras. Ik ben zeer te spreken van de persoonlijke service. Ze nemen nét even die extra stap waardoor ze zich onderscheiden. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras kan ik dit bedrijf van harte aanraden. De levering was stipt op tijd. Al het contact met het bedrijf, in de showroom, telefonisch en bij mij thuis, was keurig.
Simon
Zojuist ons nieuwe bed geleverd gekregen. Top service, zowel in de winkel als aan huis. Vriendelijke mensen, goed advies. Ik raad deze winkel aan iedereen aan die lekker wil slapen!
Thijs Rijnbergen
Jaren geleden ons eerste bed gekocht. De service is nog steeds geweldig, alsook de persoonlijke benadering. Zojuist nieuwe kussens gehaald en ook daarbij weer dezelfde persoonlijke service.
Christiaan Boxhoorn
Wat een top zaak! Door oud-eigenaar Karel zelf super goed geholpen en hij heeft ons super geadviseerd en advies op maat gegeven. Van begin tot eind (levering matrassen) zijn de service en aandacht uitstekend geweest, kan gewoon niet beter. Ik kan iedereen aanraden daar naar toe te gaan indien je op slaapgebied advies nodig hebt en/of iets wil aanschaffen!
George le Fèbre
Wat een fijne zaak! We zijn in alle rust goed geholpen. Alle info & advies gekregen die we nodig hadden. Snelle en prettige levering. En inmiddels slapen we heerlijk, zónder rugpijn 's ochtends! Geld dubbel en dwars waard.
Ingrid de Goeij
Goed geholpen door meneer Rikels zelf en zijn collega's. Heel persoonlijk, zijn geen discounter om veel omzet te maken maar meer een adviseur voor goed slaapadvies.
Lean Willems
Veel en heldere uitleg in de winkel. Werd de tijd genomen voor je om op verschillende bedden te testen. Levering was ook dik in orde, bed stond in een uurtje. Al met al een mooie zaak om je bed te kopen!
Stephan Westra
Super tevreden! In de winkel keurig geholpen, vakkundig en in alle rust te woord gestaan.We slapen nu al 4 dagen voortreffelijk, eindelijk sinds tijden wakker worden zónder rugpijn!
Jus Bro
Prima service
Wim Bakker
We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking.
Freerk Postmus
Ruime keuze
Jan van Eerbeek
Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader
Marleen Tempelman
Fijne bedden zaak,waar ze je goed helpen.
Sacha Bouman
Mensen die verstand van zaken hebben. Goede service en adviezen.Zeker aan te raden!!
Maarten Van Beek
Hele mooie winkel, waardoor ik dacht: Nou, dat word duur. Dat viel gelukkig mee. Je hoeft er niet heen voor matrassen van 100 euro, maar voor een goed matras voor passende prijs hebben ze heel veel aanbod (en goede lijnen met de leveranciers).Super goede ervaring. Verkoper met aandacht voor mijn wensen én voor de prijsklasse waarin je zoekt. Ik zocht specifiek matras vanwege rugpijnen. Matras was uiteindelijk bewust duurder dan mijn richtprijs maar lag ook lekkerder dan ik had verwacht. Er werd goed gekeken naar de technische manier waarop ik op een matras lag, naar wat ik prettig vond en naar de verhouding tot de prijsklasse die ik zocht.Geen pushende of nadrukkelijk sturende verkoper zoals in de zaak waar ik eerder die ochtend was (met duidelijk 1 matras voor ogen dat ze verkopen wilde).Conclusie: Erg mooie zaak, kwaliteit service en matrassen en prijzen vanaf 300 á 400 tot waar ik niet bij durfde te kijken zo duur.
Willem Klapwijk
Rikels Slaapexperts zijn met recht slaapexperts!Wij zijn uitgebreid voorgelicht en hebben zo de beste keuze kunnen maken en matrassen gevonden die precies passen bij onze slaapgewoontes. En natuurlijk ook passend bij onze lichamen.En dan een goed kussen, wat hoort bij ons matras? We mochten gratis kussens testen, gewoon op ons eigen bed. Schot in de roos, wat een fijne kussens hebben we gevonden.En alles wordt gratis geleverd en zelfs geïnstalleerd! PERFECTE service!Kortom, dit zijn echte slaapexperts, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Zeer correct, klantvriendelijk en meedenkend, top!
Joyce Rademaker
Na een lange zoektocht via zeker 10 winkels naar een nieuw kussen bij Rikels terecht gekomen. Niet alleen hadden ze veel meer kussens dan de andere winkels, ze hebben ook veel met verstand hiervan. Na een paar vragen over wat ik nu had kwam hij met een tweetal kussens waar ik meteen veel beter op lag dan alles ervoor.Hier dan ook het kussen gekocht en het bevalt prima.Als ik weer iets nodig heb voor mijn bed weet ik waar ik moet zijn.
Alwin Papegaaij
After talking to them on the phone, we decided to drive 1 hour to Zwolle to check them out... IT WAS WORTH IT! The service was incredible, the guy that helped us was really patient and showed us every brand in the store. We ended up buying a great bed and pillows. I slept on that pillow yesterday and it really made a difference!! Can't wait for my bed to get delivered!!Really if you are an expat and are looking for someone to advise you on which type of bed or firmness on the matress is good for you, go with this guys!
Victor Tejeda Johnston
Na al vele beddenzaken te zijn geweest op zoek naar dat ene kussen, kwamen we bij Rikels binnenlopen.De eerste zaak die ons echt wat kon vertellen over de kussens. Die luisterde naar wat wij wilden en er toen meteen 2 kussens uitkoos die pasten bij ons, maar ook ons het verschil met de rest van de kussens.Ruim assortiment, maar met service op maat!Tot de volgende keer!
AnneliesMens
Wij hebben afgelopen maand zorgeloos onze 'Eastborn Nummer 10' boxsping en toebehoren aangeschaft bij Rikels Slaapexperts. Tijdens onze zoektocht kwamen we om in de beddenzaken, merken, mogelijkheden & specificaties. We konden eindelijk wel eens wat concreet & kwalitatief advies gebruiken. Dit laatste vonden wij bij Rikels Slaapexperts. Na onze vragen & opmerkingen aangehoord te hebben greep Rikels gelijk overtuigend 3 boxsprings uit het assortiment, die bij ons budget aansloten. Het advies was hierbij transparant, deskundig en belangrijker nog: 'op maat'. Na aanschaf hadden wij de boxspring al snel binnen, in ons geval na 3 weken al. Bezorging en montage op de 12e verdieping was daarnaast geen enkel probleem. Ook aan after-sales is gedacht, wij hebben twee verschillende hoofdkussens meegekregen om te testen. Als er een definitieve keuze gevallen is op onze favoriete kussen, kunnen we weer even langskomen om de gewenste nieuwe kussens op te halen die écht bij ons passen. Al met al kun je hier niet alleen terecht voor je Kingsize bed, maar krijg je er ook Kingsize advies & service bij. Geweldig!
Dennis de Jonge
js_loader
Slapen in schone lucht?
Maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Word een schone slaper

met een Fresh Air Boxspring

Nooit meer niesend in bed van de hooikoorts of andere allergie met de Fresh Air boxspring!

Niets is zo vervelend als al niesend in bed liggen van de hooikoorts of andere allergenen. 

Alle vormen van ventilatie weren om te zorgen dat dit niet binnenkomt, is ook geen optie.

Is slapen zonder last te hebben van hooikoorts in een koele ruimte een utopie? Nee!

Fey en Rikels Slaapexperts introduceren een uniek concept in Nederland. In de boxsprings met Dyson FreshAir technologie is een luchtreiniger Dyson Pure Cool™ Link geïntegreerd.

Door luchtreiniging te integreren in het boxspring concept wordt niet alleen de lucht gezuiverd in de slaapkamer, maar wordt ook de “verse” lucht ontdaan van alle verontreinigingen.

En in de zomer zorgt deze voor een aangename verkoeling!

fresh air boxspring dyson

Uniek in Nederland

Verse lucht terwijl u slaapt

Onopvallend verwerkt

Geen last van allergieën

Hoge kwaliteit boxspring

Constante bewaking van de luchtkwaliteit

Geen extra ruimte nodig

Aangename verkoeling in de zomer

Wist u dat de meest stoffige ruimte in onze woningen de slaapkamer is?

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de luchtkwaliteit van een slaapkamer vaak niet goed is.

En voor velen is de slechte luchtkwaliteit zelfs een stoorzender (naast licht en geluid).

Weinig mensen beseffen dat de luchtkwaliteit binnen vaak vervuild is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten.  Gezonde lucht is letterlijk van levensbelang.

Dan hebben we het niet alleen maar over het reguliere huisstof. Denk vooral aan fijnstof dat naar binnen komt, de huidschilfers van uw huisdieren, pollen van grassen en bomen die naar binnen waaien en uiteraard bacteriën.

stuifmeel

FreshAir Boxspring

Slapen in een echt schone lucht

Hoe werkt de FreshAir boxspring?

In de lade van de boxspring is in samenwerking met Dyson een luchtreiniger weggewerkt. Deze luchtreiniger reinigt de lucht conform Dyson specificaties. Dat houdt in dat de lucht 99,95% wordt gefilterd.

Het volledig gesloten systeem combineert een actief-koolfilter voor het verwijderen van gassen met een HEPA-filter, die microscopisch kleine deeltjes tot 0,1 micron uit de lucht haalt. 

Zo krijgen fijnstof, pollen, allergenen, bacteriën, schimmelsporen, huidschilfers van huisdieren, maar ook geurtjes, damp en gevaarlijke gassen als formaldehyde geen kans meer in uw slaapkamer.

De luchtreiniger bewaakt constant de luchtkwaliteit en reageert bij schommelingen. Dit alles zonder dat de slaap verstoord wordt.
Indien gewenst kan de luchtreiniging ook vooraf plaatsvinden. Dit kunt u eenvoudig instellen.

En het geluid?

De Pure Cool™ Link bewaakt de luchtkwaliteit heel stilletjes. Zelfs als er schommelingen worden waargenomen dan zult u de luchtreiniger niet horen.

Voor de nacht is er een speciale Night Mode beschikbaar. In deze mode is de reiniger zeer geluidsarm.

Hoe bedien ik de luchtreiniger?

De bediening van de Dyson Pure Cool™ Link gebeurt via de meegeleverde infrarood afstandsbediening. De app die beschikbaar is voor iOs en Android geeft extra informatie over de gemeten luchtkwaliteit.

Ook is het mogelijk om de luchtreiniger te activeren in een vooraf ingesteld tijdsvak.

fresh air boxspring bedienen

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!