Pullman topdekmatras

Maak uw slaapcomfort compleet met Pullman!

Goed wakker worden

Een goede nachtrust begint bij een goed (top)matras. Ligt u graag op een stevig matras? Of ervaart u meer comfort op een variant die wat zachter ligt? Voor welke variant u ook kiest, het moet passen bij uw slaapwensen. Met een Pullman topdekmatras kunt u uw slaapcomfort naar een hoger niveau tillen!

Daarnaast verlengt een topdekmatras van Pullman de levensduur van uw huidige matras. Let wel op: dit werkt niet als uw huidige matras is ingezakt. Het is dan verstandig om een nieuw matras aan te schaffen, zodat u echt van het optimale comfort kunt genieten.

Geniet van veel zachtheid!

Met de combinatie van een Pullman matras en Pullman topdekmatras genieten u van veel zachtheid. Wij vertellen u graag hoe dat komt.

Alle matrassen van Pullman zijn voorzien van een pocketvering systeem. Een systeem dat u alleen terugvindt in een matras van Pullman. En laten we de schoudercomfortzone in de matrassen natuurlijk niet vergeten. Geniet van geweldig ligcomfort door de ruime vering in het matras.

De topdekmatrassen van Pullman hebben ook nog eens een behandeling met Sensity ondergaan. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw topdekmatras schoon en fris is. Zo slaapt u altijd op een hygiënisch topdekmatras! 

Als dat geen fijne combinatie is!

Pullman Goldline matras

Wat maakt een Pullman topdekmatras nou zo bijzonder?

handgemaakt
Handgemaakt

Een topdekmatras die met de hand wordt vervaardigd. Wie wil dat nou niet? Het is echt te zien aan alles. Een zeer fijne afwerking, waarbij aan elk detail is gedacht. Zo heeft u twee redenen waarom u jarenlang van dit topdekmatras van Pullman kunt genieten!

Natuurlijke materialen

Topdekmatrassen worden vervaardigd uit fantastische, natuurlijke materialen. Dat maakt dat u echt goed kunt genieten van een optimale nachtrust. In de topdekmatrassen van Pullman zit bijvoorbeeld paardenhaar of natuurlatex verwerkt. 

natuurlijke materialen katoen
Ga voor gezond!

Topdekmatrassen zijn behandeld met een speciale probiotica, de zogeheten Sensity. Hierdoor is uw matras als het ware beschermt tegen de aanhechting van vuil. Zo kunt u genieten van een schoon en fris matras.

Sander over Pullman topdekmatrassen:

”De pullman topdekmatrassen zorgen voor een luxueuze zachtheid en zijn allemaal behandeld met pro-biotica, dit zorgt op een natuurlijke wijze voor een frisse slaapomgeving.

De topmatrassen zijn leverbaar in schuim, latex of natuurlatex om zo voor een ieder het comfort op maat af te stemmen. En natuurlijk allemaal gemaakt in Vroomshoop door vakmensen.”

Sander van Rikels
Een extra laag voor meer comfort!
Bekijk hieronder een greep uit de collectie Pullman topdekmatrassen
Pullman comfortschuim topmatras
topdekmatras natuurlatex
Deze variant is voorzien van koudschuim, waardoor dit topmatras uitstekend ventileert en zijn stevigheid behoudt! Daarnaast beschikt deze topper over een beschermlaag, waardoor vuil afgestoten wordt. Zo blijft uw topmatras altijd lekker fris! Heeft u een elektrische boxspring? Dit topmatras is ook leverbaar in een Split-uitvoering, zodat u geen verstelbare naad voelt.
Pullman latex topmatras
topdekmatras pullman natuurlatex
Latex staat bekend om haar extreme veerkracht en aanpassingsvermogen. Hierdoor zakt u heerlijk in dit topdekmatras weg. Het latex topmatras van Pullman is voorzien van een beschermlaag die ervoor zorgt dat vuil zich niet aan het topdekmatras kan hechten. Hierdoor kunt u altijd genieten van een frisse slaapomgeving. Ook dit topmatras is leverbaar in Split-uitvoering. Handig als u in het bezit bent van een elektrische boxspring.
Ga voor gemak en comfort in één!

Heeft u net een nieuw matras gekocht en overweegt u een topmatras van Pullman? Geen probleem. Een Pullman topmatras is te combineren met vele soorten matrassen. 

Kies voor een gestoffeerd matras, dan wordt het opmaken van uw bed appeltje eitje! U hoeft in dat geval alleen het topmatras op te maken. 

Dus geen gehannes meer met het optillen van uw zware matras.

En heeft u twee losse matrassen op bed? Met een topmatras van Pullman zorgt u dat uw bed weer één geheel wordt!

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Til uw slaapcomfort naar een hoger level met Pullman
Kom langs in onze showroom en bekijk de topdekmatrassen!