Close

Uw nachtrust optimaal benutten?

M line; Sleep well. Move better

Het dagelijks leven vraagt steeds meer van ons: hard werken,

intensief sporten, zorg voor familie, door de week en in het weekend. En het lichaam waar we steeds meer van verlangen, heeft een goede nachtrust nodig om energie op te doen voor de nieuwe dag!


Met een Mline matras slaapt u dieper en kunt u gemakkelijker draaien in de nacht en ontwaakt fris.  Daarnaast bent u verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne en daarmee haalt u het maximale uit de nacht.


Goed slapen begint met de juiste techniek. Maar slapen is meer dan techniek. Design en uitstraling zijn minstens zo belangrijk. M line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet (en voelt) dat het ook van binnen altijd goed zit.


Kom proefliggen in onze Experience Room

Met M line mag u vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardig matras, dat u optimale ondersteuning geeft.

Het voor u best passende matras wordt bepaald op basis van uw geslacht, lengte, gewicht, slaaphouding, eventuele klachten en of u het warm of koud heeft ‘s nachts.

Samen bepalen wij uw slaapwensen en op basis van een aantal simpele vragen kunnen we snel bepalen welk M line slaapsysteem het meest geschikt voor u is. 


In onze Experience Room, waar we een breed aanbod voor u klaar hebben staan, kunt u meteen proefliggen.

Maak een afspraak

Sleep well. Move better.

10 jaar garantie

Nooit meer uw matras keren 

Duurzaam en zeer hygiënisch

Gemakkelijk wasbaar

DE oplossing bij veel klachten

100 dagen omruilgarantie

De M line belofte

Sleep well. Move better.

Uw slaapwensen bespreken met ons?

Gezond slapen

De M line Slow Motion matrassen zijn eenzijdig beslaapbaar. U hoeft uw matras niet mee te keren. Om de levensduur van uw matras te verlengen adviseren wij u wel de matras ongeveer eens in de twee maanden te draaien van hoofdeinde naar voeteneinde.

Gezond slapen. Goed slapen, herstellen in de nacht en weer beter kunnen bewegen overdag. Dat is waar M line voor staat. Daarnaast biedt M line DE oplossing voor mensen die kampen met: reuma, fibromyalgie, spierdystrophie, frozen shoulders of lage onderrug klachten zoals die veel voorkomen bij de dames.

Waarom M Line?

100 dagen omruilgarantie

Hygiëne

Met een M line product investeert u in kwaliteit en gegarandeerde zekerheid! Zo bent u verzekerd van vele jaren slaapplezier. M line matrassen en kussens worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en alle producten worden uitvoerig getest door gerenommeerde instituten. Op alle M line producten zijn dan ook uitstekende garantievoorwaarden van toepassing.

M line is vooral ook praktisch en hygiënisch in gebruik. M line matrassen hebben een ‘dekseltje’. De hoes kunt u eenvoudig afritsen, wassen en in no-time is uw M line weer heerlijk opgefrist.

Nooit meer uw matras keren!

De perfecte drukverlaging en ondersteuning

Om het comfort van M line matrassen goed te kunnen ervaren, heeft u 100 dagen omruil­garantie op alle 1-persoons M line matrassen M line biedt voor M line matrassen ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras bij de koper niet aan de verwachting voldoet, kan hij of zij het matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras.

Het visco-elastische schuim in de bovenlaag van uw M line matras, vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Op die manier wordt de druk verlaagd en heeft u optimale ondersteuning in de nacht. In de loop van de tijd zal uw matras zachter gaan aanvoelen, doordat uw M line zich naar uw lichaam gaat vormen. Hierdoor zal de drukverdelende werking van het matras juist verbeteren.

10 jaar garantie

Grote Voort 72-74

8041 BG Zwolle