Alles voor een zo goed mogelijke nachtrust!

Velda bedden, het begon met touwen en veren!

Het familiebedrijf Veldeman Bedding startte in 1954 met een ontmoeting tussen een touw handelaar en winkeldochter van een meubelzaak.

De twee bundelden hun krachten en knoopten met touw de stalen veren uit zittingen van meubelen aan elkaar tot matraskern. 

Het geheel werd afgewerkt met een fijne toplaag, een bodem en een sierlijke rand. En zo was het eerst Velda-matras geboren!

Velda is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest groeiende fabrikanten als het gaat om matrassen, lattenbodems en boxsprings! 

De producten worden verkocht in heel Europa.

Kwaliteitsbedden uit België!

U een zo goed mogelijke nachtrust bieden, dat is het doel van Velda bedden. Ze ontwikkelt slaapsystemen, matrassen en ook boxsprings die geheel af te stemmen zijn op uw persoonlijke voorkeuren. En zorgen voor een herstellende rust, ook voor de wervelkolom.

In de bedden worden de laatste technologieën toegepast, zoals ventilerend 3D textiel en 100% pocketvering. 

Hierdoor kunt u profiteren van optimale ventilatie en een geweldig ergonomisch comfort! U kunt een boxspring zelfs helemaal naar uw wens samenstellen, van het hoofdbord tot aan de poten.

Superieur slaapcomfort!

De pocketveer- en latex matrassen van Velda bedden verschillen van andere merken door een superieure afwerking en samenstelling. Dit alles draagt bij aan uitstekend slaapcomfort. 

Door het combineren van bijvoorbeeld een Velda matras en Velda boxspring, komt de kwaliteit van Velda bedden optimaal tot zijn recht. 

In onze showroom kunt u verschillende producten van dit merk bekijken en zelfs uitproberen. 

Onze slaapspecialisten adviseren u graag over het meest geschikte Velda matras of boxspring voor u!

Een greep uit ons assortiment

Wilt u het beste advies?

Kom dan proefliggen in onze Experience Room!