Testkussen service

Rikels Slaapexperts staat garant voor een zorgeloze nacht!

Onze Silvana Support kussens, MLine kussens, Butterfly kussens, Perzona kussens, Geltex kussens en een aantal andere vormvaste modellen zijn op uw eigen matras uit te testen om zo de juiste keuze te maken.

De kussens worden op voorhand afgerekend en wanneer uiteindelijk een kussen uitgekozen wordt die duurder of goedkoper is dan het éérst geteste model, dan verrekenen wij dat naderhand.

Onze Silvana Support kussens, MLine
kussens, Butterfly kussens, Perzona kussens,
Geltex kussens en een aantal andere vormvaste modellen zijn op uw eigen matras uit te testen om zo de juiste keuze te maken.

De kussens worden op voorhand afgerekend en wanneer uiteindelijk een kussen uitgekozen wordt die duurder of goedkoper is dan het éérst geteste model, dan verrekenen wij dat naderhand.

Uit onderzoek blijkt dat 95% van alle matrassen, oud of nieuw, is vervuild. Ons matras is immers de plek in huis waar de meeste huisstofmijten voorkomen.

Huisstofmijt, ook wel huismijt genoemd zitten het hele jaar door in onze woning, want ze behoren tot onze huidflora en houden onze huid in goede conditie door dode huidschilfers te verwijderen. Wij zelf brengen de huisstofmijt in het ecologische systeem van iedere woonruimte en hun aanwezigheid heeft niets te maken met de hygiëne van de bewoners.

Symptomen die verband houden met huisstofmijt allergie zijn: benauwdheid, piepende ademhaling, astma, verstopte neus, eczeem, jeuk, hoesten, niesbuien, huidklachten, tranende en jeukende ogen. Allergische reacties komen vaker voor bij kinderen en jongeren. Ongeveer 30 % van alle kinderen heeft last van huisstofmijtallergie en eczeem.

De huisstofmijt voedt zich met huidschilfers van u en uw huisdieren. U verliest 1,5 gram huidschilfers per dag, dat neerkomt op een halve kilo per jaar. Vooral in bed verliezen we de meeste huidschilfers.

Een veilige manier om huisstofmijt te doden is gebruik maken van UV-C licht. Het licht verandert het DNA van micro-organismen waardoor bacteriën, virussen en huisstofmijt op slag dood zijn wanneer ze met UV-C licht worden beschenen. Wel dient u ervoor te zorgen dat u nooit UV-C licht rechtstreeks op uw huid, op anderen of op uw huisdieren etc. schijnt, omdat dan uw huidflora wordt beschadigd.

Voor een goed overzicht hoe een matras gereinigd wordt en wat de kosten hiervan zijn klikt u op de volgende knop.