Viking Boxspring

Uw bed kiezen met uw ogen dicht!

Ervaar Scandinavisch comfort met Viking

Een Viking boxspring: handgemaakte ambacht uit hartje Zweden! En dan hebben we het dus over echt Scandinavisch design. Een boxspring van buitengewone kwaliteit, die u ongekend comfort biedt.

Bij het produceren van een Viking boxspring wordt enkel gebruik gemaakt van Zweedse materialen. Dat klinkt toch al fantastisch?

Viking beschikt over een uitgebreide collectie boxsprings waarbij echt aan álles is gedacht, tot in de kleinste details. Doordat de collectie zo uitgebreid is, heeft Viking voor elk type slaper een passende oplossing.

Ze hebben bijvoorbeeld boxsprings die zijn voorzien van matrassen zonder heupzone. Dat is ideaal voor iemand die graag op zijn buik slaapt. Daarnaast is het leuk om te weten dat Viking het mogelijk maakt om uw eigen droombed samen te stellen. Want alleen zo kan Viking u uw slaapcomfort garanderen.

Ook de binnenkant is van belang!

Over de uitstraling van deze boxsprings denken we vaak wel na, maar heeft u wel eens stilgestaan bij de binnenkant? De binnenkant van de boxspring is namelijk net zo belangrijk. 

Denk bijvoorbeeld aan type matras dat u apprecieert. U ziet het niet meteen, maar u zult het voelen als u slaapt. En daarom besteedt Viking ook veel aandacht aan de binnenkant van uw boxspring.

De combinatie van handwerk en het gebruik van de beste en nieuwste materialen zorgt voor een boxspring die ver weg is van doorsnee. En u voorziet van buitengewoon en gezond slaapcomfort.

Met een boxspring van Viking slaapt u zonder ergens drukpunten te voelen, waardoor dit bed zeer geschikt is voor iemand met schouder- of heupklachten.

Wist u dat een Viking bed zelfs grondig wordt getest voordat hij verkocht wordt? Daarom durft Viking het aan om uw 25 jaar garantie te geven frame- en veerbreuk.

Viking bij rikels slaapexperts

Viking bedden: zelf het design bepalen

stoffen viking boxspring
Verschillende stoffen en kleuren

Een wat grovere stof of juist een wat lichtere structuur? Waar kiest u voor? De boxsprings van Viking zijn uitvoerbaar in verschillende stoffen en kleuren. Want niets is leuker dan een boxspring in uw favoriete kleur.

Hoofdborden

Nadat u de stof heeft gekozen kunt u op zoek gaan naar een passend hoofdbord. Door de verschillende mogelijkheden in hoofdborden is er voor elk slaapkamer interieur een passend hoofdbord.

U kunt kiezen uit verschillende stoffen en kleuren, maar ook structuren. Denk aan een hoofdbord met grove stiksels of juist dunne stiksels met knopen.

boxspring viking hoofdbord
pootjes boxspring viking
Pootjes

Ook al zitten de pootjes onder uw bed, ze zijn net zo belangrijk als de rest van het design. Luxe poten zorgen voor net dat beetje extra uitstraling. De pootjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en natuurlijk kleuren.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwart bed met gouden poten? Voor al u echt van luxe houdt.

Karel over Viking boxsprings:

”Puur Zweedse ambacht uit het hartje van Zweden. Het meest onderscheidende druk verlagende ligcomfort uit de boxspring wereld. Elke pocketveer is een zone op zich. 

Viking maakt gebruik van zeer duurzaam staal en is voorloper op het gebied van comfort en ondersteuning.”

Viking boxsprings
Een greep uit het assortiment van Viking
Boxspring Phoenix
Deze boxspring past perfect bij uw lichaam. Want deze boxspring heeft veel minder vulmateriaal tussen het pocketvering systeem, waardoor dit één van de meest comfortabele bedden van Viking is. Dit bed zorgt voor minder druk op uw lichaam door de 7 zones en latex structuur. En deze boxspring is zelfs uitgerust met led-verlichting onder het bed. Uitstapverlichting noemen we dat. Super handig! Wat wilt u nog meer?
Boxspring Royal
Heel veel comfort en 3 pocketveer lagen? Dat is boxspring Royal van Viking. Het matras van deze boxspring is voorzien van 7 zones die zorgen voor de perfecte ondersteuning en optimale drukverlaging. Het leuke aan deze boxspring is dat het matras kan beschikken over twee hardheden. Zo heeft u links en rechts de passende hardheid voor u en uw partner.
Kiest u voor vast of verstelbaar?


Gaat u voorkeur uit naar een elektrische boxspring die u kan voorzien van nét dat beetje extra comfort? Zodat u wat makkelijker uit bed kunt stappen of uw hoofdgedeelte omhoog kunt zetten tijdens het tv kijken.

Of u kunt natuurlijk ook kiezen voor een vlakke boxspring. En dat geeft u echt niet minder comfort. Neem bijvoorbeeld de Viking Hall boxspring. Deze vlakke boxspring is voorzien van 2 lagen met pocketvering, waardoor de druk op uw lichaam wordt ontlast. Daarnaast heeft het matras van deze boxspring 3 zones die op een juiste manier de vorm en het gewicht van uw lichaam volgen.

Viking boxspring review

U zult natuurlijk uw eigen mening vormen, maar wij willen u wel graag vertellen dat Viking maar liefst drie keer, namelijk in 2010, 2011 en 2012, is uitgeroepen tot beste Zweedse boxspring fabrikant.

En dat is toch wel een heel goede reden om het comfort van Viking zelf eens te ervaren.

Wat vinden onze klanten?
5/5
" Fijne eigenaar, goede service. Neemt de tijd voor je en krijgt een advies afgestemd op elke persoon. Een echte aanrader. "
Marleen Tempelman
5/5
" We zijn prima geholpen en slapen nu heerlijk op onze Viking. "
Freerk Postmus
Het Scandinavische slaapcomfort ervaren?
Bekijk de Viking boxsprings in onze showroom!